A Szeretet Halk Üzenete

A Szeretet Halk Üzenete

Emily egy kis padon ült a kertjében, és nézte, ahogyan a levelek lassan lehullanak a fákról. A világ körülötte zajos volt, de a lelkében csend honolt. Hosszú évek óta várta, hogy a szeretet újra rátaláljon. Minden ajtó, amellyel próbálkozott, bezárult előtte. Úgy érezte, mintha egy láthatatlan fal állna közte és a világ között.

Egy napon, amikor különösen rossz kedve volt, egy finom, halk hangot hallott. Olyan volt, mintha egy távoli ének hangja csendülne fel. Felállt és követte a hangot, mely egy régi, elhagyatott kápolnához vezette. Amint belépett, a hang erősebb lett, és már a szavakat is megértette: “A szeretet sosem távozott el, csak nyitottnak kell lenned a befogadására.”

Ekkor észrevett egy ódon Bibliát az oltár előtt. Felnyitotta, és a következő versekre bukkant: “De most ezek maradnak: a hit, a remény, a szeretet, e három; és ezek közül a legnagyobb a szeretet.” (1 Korinthus 13:13)

A szavak, mint a friss eső, hűsítették lelkét. Ekkor ébredt rá, hogy nem az életnek kellett megváltoznia, hanem neki kellett nyitottnak lennie.

Hirtelen egy régi ismerőssel találta magát szemben, akivel már régen szakítottak. Mégsem voltak nehéz érzések kettejük között. Emily és ez az ismerős, Daniel, újra összekapcsolódtak, és új kapcsolatuk mélyebb és szebb volt, mint bármelyik előző.

Emily története nem csak róla szól. Mindannyian hasonló úton járunk. A közeljövőben valaki közülünk egy rég elveszett kapcsolatot fedezhet fel újra. De csak akkor találjuk meg a szeretetet, ha nyitott szívvel és lélekkel járjuk az életünket.

Kedves olvasók, osszátok meg ezt az üzenetet! Adjátok tovább, hogy mások is észrevegyék a szeretet halk üzenetét. Minél több ember osztja meg ezt az üzenetet, annál több ember szívéhez érkezhet el a szeretet csodája.

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”