Az Angyalok Által Kikövezett Út

Az Angyalok Által Kikövezett Út

Mikor Sarah a parkban sétált, a napsütésben minden úgy csillogott és vibrált, mintha egy másik világból származna. Szíve mélyén érezte, hogy az élet több, mint amit a szemeivel lát. A Biblia szavai hallatszottak a fülében: “Mert járunk hit által, nem látás által.” (2 Korinthus 5:7)

Az ösvényen egy madártollat talált, melynek különleges ragyogása volt. Ahogy lehajolt és felvette, a levegőben finom, dallamos hangokat hallott, ami  nem más volt, mint az angyalok éneke. A szél halk suttogásként vitt tovább egy üzenetet: “Keresd a jót, és azt fogod találni.”

Nem sokkal később, egy idős hölgy ült le mellé egy padra. “Hallottam az angyalok énekét egyszer, amikor fiatal voltam,” mondta neki. Sarah meghökkenve nézett rá. “Ez az ének azt mondta nekem, hogy hamarosan valaki érkezik az életembe, aki megmutatja a szeretet valódi értelmét.” A hölgy szemeiben könnyek csillantak. “Aznap találkoztam a férjemmel.”

Sarah lelkében valami megváltozott. Úgy érezte, az angyalok mindig is ott voltak körülötte, csak eddig nem volt nyitott a jelzéseikre. Ezen a napon megértette, hogy az élet tele van jelekkel és csodákkal.

Miközben tovább sétált, hirtelen eszébe jutott egy bibliai idézet: “Mert az Úr angyala táborozik azok körül, akik félik őt, és kiszabadítja őket.” (Zsoltárok 34:8) Úgy érezte, hogy az angyalok támogatják és vezetik őt.

Mire hazaért, békével és hálával teli szívvel tudta, hogy a jövő tele van ígérettes lehetőségekkel. Egy új nap, egy új lehetőség, egy új áldás.

Drága Olvasó, tudnod kell, hogy az angyalok mindig is ott voltak körülötted. Ne felejtsd el keresni azokat a jeleket és csodákat, amelyek az életedben megjelennek.

Oszd meg ezt az üzenetet, hogy mások is észrevegyék az életükben jelen lévő angyalokat. Ezzel az üzenettel sok ember szívéhez eljuthatnak az angyalok, és csodák történhetnek. Az áldások már készen állnak, csak rajtad múlik, hogy befogadod-e őket.

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”