Egy elrejtett üzenet a könyvben

Egy elrejtett üzenet a könyvben

Emily sosem gondolta volna, hogy élete egy nap, gyökeresen megváltozik. Egy kisvárosi könyvtárban dolgozott, ahol a napjai egyhangúan teltek, semmilyen érdekes dolog nem történt vele. A városka lakóival szívesen beszélgetett, szerette volna megismerni a hely múltját. A regények közötti polcok között sétálva észrevett egy régi, poros könyvet, amely szokatlanul csillogott. A könyv címe igen egyszerű volt: “Az Angyalok Könyve”. Ahogy a könyvet felvette és az első oldalt kinyitotta, egy aranyszínű levelet talált.

A levélben egy bibliai idézet állt: “Ne feledkezzetek meg a vendégszeretetről, mert néhányan így angyalokat fogadtak be tudtukon kívül.” (Zsidókhoz írt levél 13:2)

Mialatt a könyvet lapozgatta, egy rejtélyes üzenet jelent meg a lapok között:

“Nézz a múltba, és látni fogod a jövődet. Egy angyal vár rád, hogy megnyisd a szíved.”

Emily izgalommal töltve kezdett el a könyvtárban kutatni, és rájött, hogy ez a könyv a város alapítójának a tulajdona volt. Ahogy olvasta a könyvet, a látomásai támadtak. Látta a város múltját, és az angyalokat, akik mindig is ott voltak, és segítették az embereket.

Egy napon, miközben a könyvtárban dolgozott, egy idős nő lépett be. Az arca ismerős volt. Ő volt az a nő, akit az angyali látomásaiban látott. Az idős nő rámutatott a könyvre és mosolyogva azt mondta: “Vártam, hogy valaki megtalálja ezt a könyvet. Tudod, én vagyok az a személy, aki évekkel ezelőtt elrejtette azt. És most, itt vagyok, hogy megosszak veled egy titkot.”

Emily csodálkozó szemekkel nézett. Az idős nő folytatta: “A jövőben egy nagy változás vár rád. De ne félj, az angyalok veled vannak. Mindig is ott voltak.”

Ahogy az idős nő távozott, Emily már érezte a változás szeleit. Tudta, hogy az élete soha nem lesz ugyanolyan mint azelőtt. Erőt és bátorságot érzett a lelkében, mert már tudta, hogy az angyalok mindig is ott voltak mellette.

Éppen úgy, ahogy ebben a történetben Emily megkapta angyali üzenetet az idős hölgytől, ti, kedves olvasóink, nap mint nap kaptok az üzeneteket tőlünk, az angyali üzeneket közvetítő blogunktól.

Oszd meg ezt a történetet másokkal, hogy az angyalok üzenete mindenkit elérjen. Amikor megosztod, nem csak te čerzheted az angyalok jelenlétét, de mások is megtapasztalhatják azokat a csodákat, amelyek körülvesznek minket. Az áldások mindenhol ott vannak, csak nyitottnak kell lenned a befogadásukra!

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”