Motiváló bibliai idézetek

Motiváló bibliai idézetek

Kedves Lelki Testvérem!

Sokszor, az élet viharos időszakaiban, az Isteni vezetésre és vigaszra szomjazunk. A Biblia tele van mély bölcsességekkel, amelyek megtöltenek bennünket erővel, reménnyel és hitel. Ezek az idézetek különösen a lelki útunkon támogathatnak minket:

1. “Mert én tudom, milyen terveim vannak veletek – így szól az Úr –, a békesség tervei ezek, nem a veszedelemé, hogy jövőt és reménységet adjak nektek.” – Jeremiás 29:11

Minden nehézség, minden kihívás mögött az Úr nagyobb tervét kell látnunk. Ő sosem hagy el, mindig a legjobbat akarja számunkra.

2. “De akik az Úrban bíznak, új erőt kapnak, szárnyra kelnek, mint a sasok; futnak, de nem lankadnak, járnak, de nem fáradnak el.” – Ézsaiás 40:31

Ebben a nehéz világban az Úr az a stabil pont, aki új erővel tölthet fel minket, még a legnehezebb időkben is.

3. “Az Úr az én világosságom és az én üdvösségem; kitől féljek? Az Úr az én életemnek ereje; kit rettegjek?” – Zsoltárok 27:1

Bízzunk benne, hogy az Úr a vezetőnk és támaszunk, még a legsötétebb napokon is.

Minden egyes bibliai idézet egy-egy gyöngyszem, amely megvilágítja lelkünk útját, és erőt ad az előttünk álló kihívásokhoz. Amikor elveszettnek érezzük magunkat vagy motivációra van szükségünk, térjünk vissza ezekhez az igékhez, és merítsünk belőlük erőt.

Ha úgy érzed, hogy ezek az idézetek megerősítettek téged, kérlek oszd meg velük a cikket! A továbbítás segítségével még több ember szíve találhat vigaszt és inspirációt az Úr szavaiban.**

Légy áldott és erős a hitedben!

A leghatalmasabb szerencsehozó ima, amelyet ma olvashatsz!

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”