Szerencsét és bőséget hozó ima: Életed legfényesebb napjai állnak előtted!

Szerencsét és bőséget hozó ima: Életed legfényesebb napjai állnak előtted!

Barátaim,

A mai üzenetünk témája, hogyan hozhatunk bőséget és szerencsét az életünkbe az imádság hatalmas erejével. Ahogy a Biblia mondja: “Mert ahol két vagy három összegyűlt az én nevemben, ott vagyok közöttük.” (Máté 18:20). Nemcsak hogy imáinkkal Istenben jelen van, hanem az Ő irgalmasságát, szeretetét és bőségét is megnyithatjuk.

Tudom, hogy sokan közülünk kihívásokkal néznek szembe. Talán nehéz időkön mentek keresztül, vagy éppen most harcolnak saját csatáikban. De hadd mondjam el nektek, az élet minden zivataros pillanata után ragyogó napfény következik! Isten terve az, hogy áldásokban és bőségben részesülj. “Mert Én tudom, milyen gondolataim vannak irántatok – így szól az ÚR – békeséget tervezek, és nem veszedelem, hogy reménybeli jövendőt adjak nektek.” (Jeremiás 29:11)

Az alábbi ima segít megnyitni a szíveteket Isten gazdagságának és bőségének áramlására:

“Drága Atyánk, ma hozzád fordulok, kérve bőségedet és szerencsét életem minden területén. Hálát adok mindazért, amiket már adtál, és hálát adok mindazért, amit még el fogok érni. Tudd, hogy bízom Benned, és tudom, hogy Te is bízol bennem. Áraszd rám szerencsédet és bőségedet, hogy életem ragyogó napjai előttem álljanak. Ámen.”

Drága Olvasó, hidd el, hogy amikor ezt az imát mondom, nemcsak az én szívemben, de a tiédben is hallom az isteni választ. Látomásom szerint az elkövetkező olyan ajándékot érkeznek életedbe, amit nem is vártál. Vár rád egy új kezdet, tele bőséggel és szerencsével!

De ne feljétek, hogy ahhoz, hogy az áldások teljesen megnyilvánuljanak az életünkben, nekünk is aktívnak és hálásnak kell lennünk. Oszd meg ezt az üzenetet másokkal, és nézd meg, ahogy Isten bősége és szerencséje megnyilvánul nemcsak a te életedben, hanem az övékben is. A megosztás által terjed az áldás, és biztosítja, hogy az isteni jólét mindenkit elérjen.

Ne feledd: “Adjátok, és adatik néktek: jó mérékkel, megrázva, tömörítve, túlcsordulva adnak az öletekbe.” (Lukács 6:38). Az élet bősége vár rád. Légy nyitott, vedd észre és fogadd el Isten ajándékait. Az Ő áldása soha nem hagy el téged!

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK