Csodák és váratlan események napja a mai!

Csodák és váratlan események napja a mai!

Szeretett Olvasónk!

Gyakran halljuk, hogy az élet tele van csodákkal és meglepetésekkel. Nos, ma egy ilyen napot köszönthetünk! Az univerzum csillogása különösen ragyog, és az energiák most olyan erősek, hogy minden lehetőség a kezedben van a változásra és a növekedésre.

A 2023.10.04. dátum hordoz egy mély és erős üzenetet. A 2, 0, 2, 3 számok együttesen az egyensúlyt, az új kezdeteket és az összhangot jelképezik. A 10 hónap azt sugallja, hogy lépésekkel haladunk előre az új kezdetek felé, míg az 04 nap a stabil alapokat és az alapvető értékeket idézi elő. Ezek az számok együttesen azt üzenik, hogy ma különösen jó nap arra, hogy egyensúlyt teremts az életedben, és új lehetőségeket fedezz fel.

A Mérleg jegyében lévő Nap erősíti az egyensúly iránti vágyat és az harmonikus kapcsolatok kialakításának szükségességét. Emellett a Merkúr, a kommunikáció bolygója is ebben a jegyben halad, ami mély és értelmes beszélgetésekre ösztönöz.

Miközben a nap felkel, és a csillagok alakzataiban az univerzum rejtélyes üzeneteit keresgéljük, érdemes elgondolkodni azon, hogy milyen csodákra és meglepetésekre számíthatsz ma. Talán egy váratlan találkozó, egy rég nem látott ismerős arcának megpillantása, vagy egy hirtelen felismerés, ami teljesen új irányba terel.

Ahogy mindig, most is emlékezz arra, hogy a csodák gyakran a legváratlanabb pillanatokban jelennek meg életünkben. Ha úgy érzed, hogy ez az írás a szívedhez szólt, és inspirálta a lelked, oszd meg azokkal, akiknek hasonló üzenetekre van szükségük. Az üzenetek ereje a megosztásokkal nő. Kommentben írd meg, milyen csodákat tapasztaltál ma, és hagyd, hogy mások is részesüljenek az áldásban!

Az univerzum fényében és szeretetében,

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”