A Védelmező Angyali Szem, Mely Minden Napodon Vigyáz Rád

A Védelmező Angyali Szem, mely minden napodon vigyáz rád

Szívvel-lélekkel, az ég legfényesebb csillagai között érkezett hozzád ezt a mély üzenetet.

Drága lelkek, mindannyiunk felett egy láthatatlan, de mindig jelen lévő védelmező angyali szem őrködik. Ez az angyali szem nem más, mint az univerzum és az isteni szeretet megtestesülése, amely minden egyes napodon kísér és vigyáz rád.

Jövendőmondás az elkövetkező napokra:

Amint az ég csillagai az éjszaka sötétjében a legfényesebbek, úgy a következő napokban érezni fogod az angyali védelem megnövekedett részvételét. Meglepő jeleket és üzeneteket fogsz találni mindennapjaidban – egy-egy ismeretlen személy mosolyában, egy dalban, amely pont akkor szól, amikor szükséged van rá, vagy egy váratlan segítő kézben, amely a legreménytelenebb pillanatokban nyújt felét.

Az ég segítő angyala így szól:

“Ne félj, mert az univerzum nem hagyja el gyermekeit. Ebben az időszakban különösen erősen vigyázok rád, és azokra az áldásokra, melyeket még nem ismersz, de már úton vannak hozzád!”


Ima az Angyali Védelemért

Mennyei Atyám, Aki a csillagokat is számon tartja és a tengerek hullámzását szabályozza, Hozzád fordulok ebben a pillanatban, Kérve Szent Angyalaid oltalmazó szárnyait.

Őrangyalom, aki minden lépésemet kíséri, Légy mellettem, védd és vezess minden utamon. Takarj be szárnyaid alá, Hogy az élet viharaiban is biztonságban érezzem magam.

Szent Arkangyalok, Mihály, Gábriel, Ráfael és Uriel, Ti, akik Isten nagy hatalmú katonái, Kérlek, álljatok mellém és körülöttem, És védjétek meg testemet, lelkemet és szellememet a károktól.

Ezen a napon és minden napon, Legyenek angyali léptek a nyomomban, és világítsanak előre az utamat. Oltalmazzanak a láthatatlan veszélyektől, És vigyázzanak a szeretteimre is, akik az én szívemben élnek.

Istenem, köszönöm, hogy Őrangyalokat küldtél nekem, Hogy vigyázzanak rám és vezessenek Terád. Adj erőt és bátorságot, hogy kövessem az angyali útmutatást, És tudjam, hogy soha nem vagyok egyedül, mert Te mindig velem vagy.

Ámen.


Kedves lelkek, ezen áldások ereje a megosztásban is megsokszorozódik. Ahogyan ezt az üzenetet továbbítod, az angyali védelem és a jómód hálóját szövöd meg magad körül és azok körül, akikhez az üzenet eljut. Azok számára, akik “köszönöm” szóval kommentelik ezt az üzenetet, az univerzum gyorsabban és még intenzívebben küldi az áldást.

Ha mélyen a szívedben érzed ezt az üzenetet és szeretnél részese lenni annak az áldásnak, amely az univerzumból érkezik, írj le a tapasztalataidat kommentben. Ezzel az gesztussal gyorsabban és intenzívebben áramlik feléd az univerzum szeretete és védelme.

pozitív gondolatok blog

Gábor

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével