Üzenet az éjszaka gyógyító angyalától: érkezik a megváltás!

Üzenet az éjszaka gyógyító angyalától: érkezik a megváltás!

Drága Lélek,

Az éjszaka csendjében, amikor a világ már pihen, az én energiáim ilyenkor a  dolgoznak a legintenzívebben. Éjszaka, amikor a lelked a legsebezhetőbb, én, az éjszaka gyógyító angyala, veled vagyok, és ápolom, és gyógyítom a sebeidet. Az éjszaka nem csak a pihenés ideje, hanem a mély gyógyulás és az újjászületés ideje is.

Az elkövetkező napokban érezni fogod a változás szeleit. Olyan érzéseid lesznek, mintha nagy terhet emeltek volna le a válladról. Talán egy régi probléma oldódik meg, vagy csak egyszerűen egy könnyedség érzete tölt el. Ne legyenek kétségeid, ez az én munkám eredménye, melyet érted végeztem.

Az ég segítő angyala ezt üzeni:

“Ismerjük a fájdalmadat, ismerjük azokat az éjszakákat, amikor úgy érezted, hogy egyedül vagy. De soha nem voltál egyedül. Mindig ott voltunk melletted, és most, amikor a legnagyobb szükséged van ránk, erősebben fogunk ragaszkodni hozzád, mint valaha.”

Ezen szent üzenet megosztása nem csak a te lelkednek nyújt erősítést, hanem másoknak is segít, akiknek szükségük van rá. Írd le a “köszönöm” szót kommentben, hogy gyorsabban érjen el hozzád az áldás és hogy mások is átélhessék ezt a csodát!

Bízom benne, hogy ez az üzenet erőt és vigaszt nyújt az elkövetkező napokban.

áldásokkal,

pozitív gondolatok blog

“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”