2023.10.07. – Ezerszeres szombati energiaáramlat!

2023.10.07. – Ezerszeres szombati energiaáramlat!

Szeretett Olvasónk, amikor egy szombat reggel felébredsz, és érzed, hogy a levegőben valami más van, tudod, hogy a mai nap nem lesz átlagos. A csillagok, a bolygók, és az univerzum ereje egyesül, hogy megtapasztalhasd a különleges energiaáramlatot.

Köszöntelek ezen a csodálatos napon, ahol az energia nem csak a fizikai valóságban, hanem a lelked mélységeiben is áramlik!

A 2023.10.07. dátum többet mond, mint gondolnád. A 2, 0, 2, 3 számok az egyensúlyra, az összhangra és az új kezdetekre ösztönöznek. A 10 hónap azt jelzi, hogy közeledik egy fontos fordulópont, míg a 7-es szám a spirituális megismerést és az ébredést szimbolizálja. Ezek az energiák együtt azt sugallják, hogy ma készen állsz arra, hogy mélyebben kapcsolódj a belső énedhez és az univerzumhoz.

A Nap továbbra is a Mérleg jegyében áll, elősegítve az egyensúly és a harmónia érzését minden kapcsolatban. A Vénusz, a szeretet és a szépség bolygója a Skorpióban jár, mély és szenvedélyes érzéseket hozva felszínre. Ez a kombináció különösen erős alapot ad ahhoz, hogy ma az érzelmi és lelki kapcsolataidat mélyítsd el.

Ma valószínűleg olyan belső átélésekben lesz részed, melyeket korábban nem tapasztaltál. Egy rég elfeledett álom, vagy egy régi ismerős lehet az, aki váratlanul újra felbukkan életedben. Figyelj a jelekre, mert az univerzum most konkrét és értékes üzeneteket küld számodra.

Ha úgy érzed, hogy a mai nap valamiért más, akkor igazad van! Az univerzum fénye ragyogóan fénylik, és Te ennek a középpontjában vagy. Figyelj a belső hangra és kövesd az intuíciód. Ha érzed, hogy ez a cikk hasznos volt számodra, oszd meg másokkal is. A megosztásokkal az üzenet ereje nő és még több emberhez eljut. Ha a mai napon megtapasztaltál valami különlegeset, kérlek, gyere vissza a kommentekhez, és oszd meg velünk, hogy mindannyian áldásban részesülhessünk!

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”