Az éjszaka gyógyító angyalának üzenete: Kulcs a mennyország kapujához!

Az éjszaka gyógyító angyalának üzenete: Kulcs a mennyország kapujához!

Drága lelkem,

Az éj leple alatt, amikor a világ csendesedik, én, az éjszaka gyógyító angyala, melletted állok, és vigyázok rád. Ebben a pillanatban egy különleges ajándékot kívánok átnyújtani neked, a mennyország kapujának kulcsát. Ne értsd félre, ez nem egy fizikai kulcs, hanem a szív és lélek kulcsa, amely segít feltárni az univerzum titkait és gyógyító energiáit.

A következő néhány napban felfedezhetsz egy váratlan lehetőséget vagy találkozhatsz egy régi ismerőssel. Ne gondold, hogy ez a puszta véletlennek köszönhető! Ez az én útmutatásom számodra, hogy elvezesselek ahhoz az ajtóhoz, mely a te belső gyógyulásodhoz vezet. Kövesd intuíciód, és engedd, hogy elvezessen a helyes irányba.

Légy tudatában annak, hogy minden kihívás és próbatétel egy újabb lehetőség a fejlődésre és a tanulásra. És tudva, hogy melletted állok, hidd el, képes vagy legyőzni bármilyen akadályt.

Mielőtt elalszol, lélegezz mélyeket, és képzeld el, ahogy a mennyország kulcsa ragyog a szívedben. Érezd az energia áramlását, és tudatosítsd, hogy az Univerzum minden erejével támogat téged. A hited és a pozitív gondolataid által hamarosan megnyílnak előtted az ajtók.

Kérlek, oszd meg ezt az üzenetet, hogy mások is erőt nyerjenek belőle, és érezzék az angyali jelenlétet életükben. Kommentben írj egy “köszönöm” szót, hogy gyorsabban elérjen az áldás.

Szeretettel, Az Ég Segítő Angyala

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”