Vasárnap az áldások és gyógyító energiák vihara – Fedezd fel az égi erőt!

Vasárnap az áldások és gyógyító energiák vihara – Fedezd fel az égi erőt!

Kedves Lélek, a vasárnapok mindig különlegesek, de a mai nap valódi csodát tartogat számodra. Mialatt olvasod ezeket a sorokat, az univerzum csillagai és bolygói egy olyan rendkívüli összhangba rendeződnek, amely mélyebb összeköttetést és tiszta gyógyító energiát küld feléd.

A 2023.10.08. numerológiai titkai

A számok üzeneteket tartalmaznak. A 2023-as év azt sugallja, hogy változások és új kezdetek várnak rád. Az 1 és 0 a kezdet és a végtelen közötti kapcsolatot szimbolizálja, míg a 8-as szám a bőséget és az egyensúlyt testesíti meg. Ezen a vasárnapon tehát az egyensúly és a bőség erői rendelkezésedre állnak, hogy támogassanak a gyógyulásodban és lelki fejlődésedben.

A Nap a Mérlegben halad tovább, amely az egyensúlyt és a partnerségeket jelképezi. A Mérlegben járó Vénusz az összekapcsolódás és az összhang jegyében áll, és ezáltal harmonikus kapcsolatokat és belső egyensúlyt kínál neked. Érezd, ahogy ezek a rezgések átjárják a tested és a lelked, hozva a gyógyító energiákat.

Készülj fel egy meglepetésre! Ezen a napon valaki, akire nem számítasz, hozzájárulhat gyógyulásodhoz vagy spirituális utadhoz. Ne hagyd figyelmen kívül a jeleket, és engedd meg magadnak, hogy befogadj és aztán adakozz is bőven!

Ezen a csodálatos vasárnapon gyógyító energiák és áldások vihara érkezik hozzád. Ne engedd el ezt a lehetőséget, hogy mélyebbre áss és kapcsolódj az univerzumhoz. Ha érezted ennek a cikknek az erejét, oszd meg barátaiddal és szeretteiddel. A megosztásokkal az üzenet még több emberhez eljuthat. Köszönd meg a komment részben, ha az írás inspirált vagy segített neked.

A szeretet és az áldások fényében,

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”