2023.10.11. – Az univerzum a tenyerén hordoz – ma rájössz, hogy a karma érted dolgozik!

2023.10.11. – Az univerzum a tenyerén hordoz – ma rájössz, hogy a karma érted dolgozik!

Kedves Lélekbarát,

Ebben a pillanatban, miközben ezt olvasod, a világegyetem csodálatos energiái körülvesznek és védelmeznek. Sokan úgy érzik, hogy az élet viharai közepette egyedül vannak. De az igazság az, hogy az univerzum soha nem hagy el minket, és a karma – ez a misztikus erő – valójában mindannyiunk javára dolgozik.

A 2023.10.11. napjának jelentősége

A 10.11. nem csak egyszerű dátum. Ez egy mágikus szám kombináció, mely az új kezdetek (10) és az intuíciót, a belső bölcsességet (11) tükrözi. Ez a nap megnövekedett intuíciót és belső útmutatást hoz számodra. Hallgasd meg a lelked suttogásait, mert azok vezetnek el a helyes irányba.

A Nap a Mérleg jegyében jár, mely a harmonikus kapcsolatokat és az egyensúlyt erősíti. Ez azt jelenti, hogy a kapcsolataidban mélyebb megértést és kölcsönös támogatást tapasztalhatsz. Emellett a Vénusz és a Mars kedvező szögben állnak egymáshoz, így a szenvedély és a szeretet is fokozódik ezen a napon.

A mai nap jövendőmondása

Ezen a különleges napon, egy régi kihívás vagy konfliktus végre megoldódik. Az univerzum és az angyalok ezen a napon különösen erősen hallgatják imáidat, és támogatnak azok megvalósításában.

Ne feledd, hogy nem vagy egyedül ebben az univerzumban. A karma, amit sokan félreértenek, nem büntetés, hanem tanítás és vezetés az életed útján. Ha érzed, hogy ez a cikk hozzáadott valamit az életedhez, oszd meg másokkal, hogy ők is részesülhessenek az áldásokból. Kérlek, írd meg hozzászólásban, ha érzed, hogy az univerzum munkálkodik az életedben.

A szeretet fényében és az angyalok védelmében,

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”