Hatalmas erejű áldás a gyógyulásért és a lelki békéért, azoknak akik tiszta szívvel hisznek benne

Hatalmas erejű áldás a gyógyulásért és a lelki békéért, azoknak akik tiszta szívvel hisznek benne!

Minden kedves olvasó számára, aki ide kattintott és tiszta szívvel kereste az Isten által kijelölt utat: Üdvözöllek! Ma egy különleges üzenettel jöttem hozzád. Isten szeretetével és kegyelmével egy hatalmas áldást kívánok átadni neked.

Tudjátok-e, milyen ereje van a hittel teli szívnek? Gyakran emlékeztetünk arra, hogy a hitünk ereje képes megmozdítani hegyeket, gyógyítani a betegségeket és visszaadni a lelki békét. Az Úr azt súgja nekünk: “Az én gyermekeimnek, akik hittel és tiszta szívvel közelednek hozzám, nincsenek határok.”

Ézsaiás könyvében olvashatjuk: “Én, az ÚR vagyok a te gyógyítód, Izráelnek Szentje.” (Ézs 57:19) Higgyetek a Szentírásnak, mert azok számára, akik tiszta szívvel közelednek Hozzá, nemcsak testi, hanem lelki gyógyulás is vár.

Nézzetek körül! Látjátok azokat a jeleket, amelyek a közelgő változást jelzik? Az Úr egy új hajnalt, egy új kezdetet ígér nekünk. Nem egy hagyományos változásról beszélek, hanem egy csodálatos, váratlan jövendőről, ami csak azok számára jelenik meg, akik tiszta szívvel hisznek benne.

De mi várható a közeljövőben? A Szentlélek azt súgja, hogy sokaknak, akik most olvassák ezt az üzenetet, hamarosan feltárulnak Istennek azok a tervei, amelyek eddig rejtve maradtak előlük. Ezek a tervek nemcsak a testi gyógyulást, hanem a lelki békét is magukban foglalják. A lényeg az, hogy ne hagyd, hogy a kételyek és félelmek eltávolítsanak ettől az áldástól.

Kedves olvasó, oszd meg ezt az üzenetet másokkal is! Ahogyan a víz cseppjei létrehozzák az óceánt, úgy terjedjen ez az áldás a világ minden táján. Minél többen olvassák és osztják meg, annál nagyobb erővel fogja Isten áldása megérinteni az emberek életét.

Higgy a csodákban, mert ma te vagy az a csoda! Emeld fel szíved, és fogadd el a gyógyulás és a lelki békésség áldását, amely most rád vár. Az Úr mindig veled van.

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”