2023.10.11. – Az Ég Táncoló Csillagai elhozzák számodra a csodák éjszakáját

2023.10.11. – Az Ég Táncoló Csillagai elhozzák számodra a csodák éjszakáját

Szeretett Olvasónk!

Mikor az éjszaka fátyla leereszkedik, és a csillagok az égen ragyognak, néha az univerzum olyan csodásan táncol előttünk, melyekhez foghatót ritkán láthatunk. 2023. október 11-én, ahogyan az éjszaka mélyül, számos kozmikus esemény egyesül, hogy varázslatos energiamixet alkotva kínálunk számunkra csodálatos élményt.

Az éj csendje – kozmikus események zenéje

Az égen zajló kozmikus hatások egyesülése mint egy koncert, ahol minden csillag, bolygó és galaxis együttesen játszik, egy összhangban, hogy különleges dallammal ajándékozza meg azokat, akik felfigyelnek rá. Ebben az energiában a csodák, a megértés és az intuíció szárnyra kelnek.

Csodák és a megújulás éjszakája

Ez az éjszaka nem csak a csodákra hívja fel a figyelmünket. Ahogyan az univerzum energiái kibomlanak, arra is emlékeztetnek minket, hogy néha az életben fontos elengedni. Elengedni a múltat, a bánatot, a félelmeket, hogy helyet adjunk a megújulásnak, az új kezdeteknek és lehetőségeknek.

Az elkövetkező napok rejtett üzenetei

Az égi jelek, ahogyan a csillagokban és bolygók mozgásában mutatkoznak, a következő üzenetet közvetítik: “Most van az ideje annak, hogy nyitott szívvel és elmevel hallgasd az univerzum suttogásait. A következő napok és hetek során ébredő energiában lesz valami rendkívüli. Légy kész a változásokra , melyek új fejezeteket nyithatnak életed könyvében. Azonban a legfontosabb, hogy emlékezz: az elengedés a megújulás kulcsa. Légy bátor, bízz az égiekben, és engedd, hogy vezessenek téged a következő kaland felé.”

Amikor a kozmikus események így egyesülnek az égen, rájövünk, hogy mi, emberek, milyen kicsik és mégis milyen fontosak vagyunk ebben a végtelen univerzumban. A mai éjszaka nem csak egy dátum a naptárban, hanem egy felhívás is, hogy mélyebben kapcsolódjunk az univerzummal és annak csodáival.

Lépj az energia áramlatába, és hagyd, hogy az univerzum varázsa elvezessen az önmagadhoz vezető úton.

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!