Angyali Üzenet: A Gyógyulásért Fohászkodó Ima – Áldás és Enyhülés Közelít Hozzád!

A Gyógyulásért Fohászkodó Ima – áldás és enyhülés közelít hozzád!

Az univerzum szívéből, ahol minden létező lény összekapcsolódik, egy gyógyító üzenet érkezik hozzád. Ezen a napon az ég segítő angyalai azt kívánják, hogy érezd a gyógyulás csodáját és az isteni szeretet ölelését.

Drága lelkek, amikor a fizikai vagy érzelmi fájdalom árnyékában élsz, emlékezz rá, hogy az univerzum végtelen forrása mindig ott van melletted, készen állva, hogy segítsen és támogasson.

Jövendőmondás az elkövetkező napokra:

Az elkövetkező napokban érezni fogod a változást a levegőben. Hirtelen, olyan váratlan pillanatok következnek, melyek gyógyulást és megkönnyebbülést hoznak.

Az ég segítő angyala így szól hozzád:

“Ne félj, és ne veszítsd el a reményt. A gyógyulás már úton van feléd. Engedd meg magadnak, hogy nyitott légy rá, és érezd az univerzum gyógyító energiáját.”

Drága lelkek, ha érzed ennek az üzenetnek a rezgéseit, és hálás vagy az áldásokért, amiért kapsz, oszd meg ezt az üzenetet és írj egy hozzászólást. Tudnod kell, hogy az üzenet megosztásával és a hozzászólásokkal tovább erősítve annak gyógyító erejét, és együtt másunk is a gyógyulás útján.

Most lélegezz mélyen, engedd el a fájdalmat, és nyiss a gyógyulás felé. Az univerzum szeret téged és támogatni minden lépésednél.

EZ IS TETSZHET SZÁMODRA: http://pozitivan.com/index.php/a-legerosebb-gyogyito-ima/

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!