Az elengedés és befogadás csodálatos napja – Ma mindenki részesül az áldásokból!

Az elengedés és befogadás csodálatos napja – Ma mindenki részesül az áldásokból!

Drága Lelki Társam,

Ma különleges energiák szárnyalnak az égen, amelyek hatására mély elengedésre és új áldások befogadására nyílik lehetőség. Az univerzum ma kinyitja szívét, és te is megteheted ugyanezt!

A 2023.10.12. numerológiai kincsei

A 12-es szám a teljesség és az egység szimbóluma. A 10 hónap (új kezdetek) és a 12 nap (teljesség) kombinációja kiegyensúlyozottságot és harmóniát hoz az életedbe. Egyensúlyba kerül a múlttal, amelyből el kell engedned, és az új lehetőségekkel, amelyeket érdemes befogadnod.

Az égitestek üzenete a mai napra

A Nap továbbra is a Mérleg jegyében halad, mely a kapcsolatok és az egyensúly jegye. A Hold a mély érzéseket képviselő Skorpióban jár, ami mélyebb önismeretre és intenzív érzelmekre ösztönöz. Ez a kombináció tökéletes arra, hogy a szíved mélyére nézz, és elengedd a múlt sebeit és befogadd az új lehetőségeket.

A mai nap jövendőmondása

Ma valaki váratlanul kereshet, akitől már nem is vártál üzenetet. Ez a találkozás, legyen az személyes vagy digitális formában, új perspektívát nyit az életedben. Érdemes nyitva tartanod a szíved és a lelked, mert az univerzum mai ajándéka nagyobb lehet, mint gondolnád!

Kedves Olvasó, ha úgy érzed, hogy ezen a napon valami mély változás indult el benned, oszd meg ezt az élményt velünk, és oszd meg ezt a cikket, hogy mások is részesüljenek az univerzum áldásaiban. Mert, ahogyan mindig is mondjuk: “Mikor megosztod a fényt, a fény csak erősebbé válik.”

Az univerzum ölelésében és az angyalok szeretetében,

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!