Péntek 13 – Az Univerzum rejtélyes napja, amikor az áldások és ajándékok csak úgy hullanak az égből!

Péntek 13 – Az Univerzum rejtélyes napja, amikor az áldások és ajándékok csak úgy hullanak Rád az égből!

Kedves Lelki Utazó!

Bár sokan rettegnek a péntek 13-tól, ez a nap sokkal több, mint egy babonás dátum a naptárban. Több ezer éves bölcsesség rejlik a 13 szám mögött, és ma kiderül, hogy ez a nap valójában mennyi áldást és ajándékot rejteget számodra.

A 13-as szám mélyebb jelentése

A 13 a változás, a metamorfózis és a transzformáció száma. Sok ősi kultúrában a 13-as számot a női istennői energiával, az újjászületéssel és az újrakezdéssel hozták összefüggésbe. Ahelyett, hogy félnénk ettől a számtól, inkább ünnepeljük annak mély és spirituális jelentését!

Numerológia és asztrológia: 2023.10.13.

A 10. hónap az új kezdeteket és a tiszta lappal való indulást jelképezi, míg a 13-as nap a transzformációt és a változást. E két szám kombinációja hatalmas energetikai változásokat hoz. Az égitestek állása pedig tovább fokozza ezt az energiát: a Nap még mindig a harmóniát kedvelő Mérlegben, míg a Hold az érzelmes Rákban áll, ami mélyebb önismeretre és érzelmi gyógyulásra ösztönöz.

A mai nap váratlan ajándékok érkezhetnek életedbe. Egy régi barátod hívására számíthatsz, vagy akár egy váratlan pénzügyi ajándékra is. De a legfontosabb: ma az univerzum azt üzeni, hogy szeretettel gondol rád, és minden az érdekedben dolgozik.

Kedves Olvasó, ha úgy érzed, hogy ezen a rejtélyes napon az univerzum különleges üzenetet küldött számodra, oszd meg velünk! Ha ez az írás segített megérteni és értékelni a péntek 13-at, oszd meg barátaiddal és szeretteiddel. Emlékezz, hogy az áldások és a fény terjedése együtt erősítik az univerzum szeretetét.

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

https://linktr.ee/Pozitivgondolatok