2023.10.14. – A mai napon a karma vissza fogja adni az őszinte lelkeknek, amit megérdemelnek. Az Univerzum és a karma sokmindent megfordít!

2023.10.14. – A mai napon a karma vissza fogja adni az őszinte lelkeknek, amit megérdemelnek. Az Univerzum és a karma sokmindent megfordít!

Kedves Lelki Utazó!

Ahogy a mondás tartja: “Ahogyan vetsz, úgy aratsz.” A mai nap egy különleges nap, amikor az Univerzum és a karma egyesítik erejüket, hogy visszaadják az őszinte lelkeknek azt, amit már oly régóta megérdemelnek.

A számok ereje – 2023.10.14.

Az 1. szám az új kezdetek és a vezetés szimbóluma, míg a 4 a stabilitást és az alapok megszilárdítását jelképezi. Azok, akik már hosszú ideje dolgoznak személyes fejlődésükön és lelki gyógyulásukon, ma megtapasztalhatják az 1-es és 4-es szám harmonikus energiáinak gyümölcseit.

Asztrológia és a mai nap ereje

A Nap a szenvedélyes Skorpióban tartózkodik, mely a mélységet, a rejtélyt és az újjászületést szimbolizálja. Ez a kozmikus energia együttműködve a számok rezgésével garantálja, hogy azok az őszinte szándékú emberek, akik kitartóan dolgoztak az álmaikon, most végre megkapják jutalmukat.

A mai nap jövendőmondása

Valami váratlan és nagyszerű történik ma az életedben. Lehet, hogy egy váratlan lehetőség kínálkozik, vagy egy régi adósság kifizetésre kerül. Bármi is történjen, emlékezz: a karma mindig működik, és az univerzum mindig veled van!


Ima az Univerzumhoz a végtelen lehetőségekért

Égi erők és az Univerzum hatalmas ereje, Ma a szívünkkel, lelkünkkel és gondolatainkkal fordulunk feléd.

Hálásan köszönjük a jóságodat, a támogatást és a vezetést, Amelyet minden nap érezhetünk életünkben, minden lépésnél.

Segíts, hogy mindig őszinték és becsületesek maradjunk, És adj erőt nekünk, hogy a sötét időkben is megtartsuk reményünket.

Kérjük az Univerzumot, hogy teremtő erejével támogasson minket, Hogy a karma pozitív energiáit mindig megtapasztalhassuk.

Adj erőt és bölcsességet, hogy az élet nehézségeivel szembenézhessünk, És hálás szívvel fogadjuk el az áldásokat és a leckéket egyaránt.

Ámen.

Angyali imák minden napra


Kedves Olvasónk, ha érzed ezt a különleges energiát, és úgy gondolod, hogy a karma ma értékelte elkötelezettségedet és őszinteségedet, kérlek oszd meg velünk a történeted! Ünnepeljük együtt az univerzum csodáit és az őszinteség hatalmát. Oszd meg ezt az üzenetet, és hagyd, hogy a fény és az áldások mindannyiunkhoz eljussanak!

Szeretettel és fényben,

Áldás és békesség kísérjen az utadon!

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

https://linktr.ee/Pozitivgondolatok