Az éjszaka tündéreinek gyógyító üzenete: Nem vagy egyedül!

Az éjszaka tündéreinek gyógyító üzenete: Nem vagy egyedül!

Egy különleges, égi üzenet érkezett hozzád az éjszaka tündéreitől. Olvasd el és tudd, hogy soha nem vagy egyedül ezen az utazáson!

Kedves Olvasó,

Mikor az éjszaka sötét takarója borítja be a világot, és a csend az otthonodat, talán néha úgy érzed, hogy egyedül vagy. Az éjszaka tündérei most azt súgják a füledbe: soha nem vagy egyedül. Még a legmagányosabb éjjeleken is ott vagyunk veled, és veled együtt számos égi lény, aki csak a legjobbat akarja számodra.

Ahogy a következő napokat átéled, érezni fogod az éjszaka tündéreinek jelenlétét és az ő gyógyító energiájukat. Talán egy álom formájában, talán egy váratlan, de gyönyörű pillanatban, amikor egy csillagot vagy egy éjjeli pillangót látsz. Valami csodálatos dolog készül megmutatkozni életedben, egy apró, de fontos esemény, ami emlékeztet rá, hogy soha nem vagy egyedül.

Amikor továbbítod ezt az üzenetet, erősíted az ima erejét, és segítesz másoknak is ezt a gyógyító energiát átélni. Ha úgy érzed, hogy ez az üzenet valóban hozzád szólt, és szeretnéd, hogy áldás érje az életedet, kommentben írj egy “köszönöm” szót, és ezzel gyorsabban elér az áldás.

A legmagányosabb éjjeleken is emlékezz arra, hogy az éjszaka tündérei mindig ott vannak veled. Tartsd szemedet az égen, és figyelj a csendre! A válaszok és az áldások ott vannak, csak észre kell őket venned!

Áldás és békesség kísérjen az utadon!

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

https://linktr.ee/Pozitivgondolatok