Vasárnapi angyali üzenet – Megújulás az Univerzum csillagfényében

Vasárnapi angyali üzenet – Megújulás az Univerzum csillagfényében

Kedves Lélek!

Vasárnap nem csupán a hét utolsó napja, hanem egy misztikus időszak, mely a feltöltődés és a megújulás hordozója is egyben. Az ég számtalan angyala körbevesz minket ezen a különleges napon, és óvatosan suttogják fülünkbe azokat az üzeneteket, melyek segítenek nekünk visszatalálni önmagunkhoz és megtalálni azt a belső erőt, amelyre szükségünk lehet a közelgő napokban.

Raphael arkangyal üzenete épp most érkezett hozzám:

“Az elkövetkező napokban rejtélyes jeleket és útmutatást fogsz kapni. Légy nyitott és fogadd el ezt a segítséget. Tudnod kell, hogy minden egyes lépésed előtt mi állunk, és vezetünk azon az úton, mely a legnagyobb jót hozza életedbe.”

Ez az üzenet nem csupán egy egyszerű kijelentés, hanem egy ígéret is egyben. Egy ígéret arról, hogy az angyalok mindig melletted állnak, és mindig segítenek neked, ha hozzájuk fordulsz.

Most, vasárnap, engedd, hogy a világ zaja elcsituljon körülötted, és hallgasd meg a csendben rejlő üzeneteket. Ezen a napon lépj ki a természetbe, meditálj vagy gyakorolj jógát, és érezd az Univerzum csillagfényének ölelését.

Oszd meg ezt az üzenetet mindenkivel, akit ismersz. Mert az áldás terjed, és minden egyes megosztással erősíted a pozitív rezgéseket a körülötted lévő világban. Írj egy “köszönöm” szót a kommentek közé, és érezd, hogy az angyali segítség azonnal elér téged.

Áldásban és szeretetben,

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

https://linktr.ee/Pozitivgondolatok