Angyalaid segítenek megszabadulni a lelki terhektől és feloldják a lelki blokkokat!

Angyalaid segítenek megszabadulni a lelki terhektől és feloldják a lelki blokkokat!

Kedves Lélek!

Mikor érezted utoljára, hogy szívügyeid gördülékenyen haladnak előre? Mikor volt az utolsó olyan pillanat, amikor úgy érezted, a szél is hátad mögött fúj, és az egész világ csak rád mosolyog? Valószínűleg már jó ideje, hogy átélted ezeket az érzéseket, és ez nem a véletlen műve.

Az angyalok üzennek neked, és most elhoztuk Neked ezt az üzenetet. Meg szeretném osztani veled azt a titkot, melynek segítségével a lelki blokkjaid és terheid megszűnnek, és újra szabadon lélegezhetsz!

Légy nyitott az Angyali Segítségre!

  1. Ülj le egy nyugodt helyre, és lélegezz mélyen. Engedd, hogy a gondolataid elcsendesedjenek.

  2. Képzeld el, hogy melletted állnak az őrangyalaid, akik ragyogó fényben fürdenek. Ők mindig veled vannak, és készen állnak, hogy segítsenek.

  3. Mondd el nekik szívből jövően a gondjaidat, és kérj segítséget a lelki terheiddel való megbirkózáshoz!

  4. Bízz az angyalokban, tudják, mire van szükséged. Hallgass a szívedre, éscselekedj az útmutatásuk szerint.

Jövendőmondás a következő néhány napra

Az elkövetkezendő napokban váratlan, de annál csodálatosabb változásokat tapasztalhatsz. Lépések, melyeket korábban lehetetlennek gondoltál, most könnyedén teljesítheted. Az angyalok közreműködésével megoldásokat találsz a régóta húzódó problémákra. Ébredéskor pedig új erőt és reményt érzel, ahogyan a nap sugarai megtörnek a lelkedben.

Kérlek, ha úgy érzed, hogy ez az üzenet segített neked vagy másoknak is segíthet, oszd meg barátaiddal és szeretteiddel! És ne felejtsd el a “köszönöm” szót kommentben írni, hogy még erősebben érezd az angyali áldást.

Mély szeretettel,

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

https://linktr.ee/Pozitivgondolatok