Azért kaptad ezt az üzenetet, mert most van rá a legnagyobb szükséged!

Azért kaptad ezt az üzenetet, mert most van rá a legnagyobb szükséged!

Ebben a pillanatban, melyen olvasod ezt az üzenetet, az égiek rád irányítják figyelmüket, és hoztak Neked egy különleges üzenetet. A világegyetem nem hagyja, hogy véletlenek irányítsák az életed; minden egyes esemény, minden találkozás oka és értelme van.

Jövendőmondás a következő néhány napra:

A következő napokban megtapasztalsz egy váratlan, de nagyon értékes meglepetést. Lehet, hogy egy régi barát keres meg téged, egy nagyon várt válasz érkezik, vagy egy új lehetőség mutatkozik be. Fogadd ezeket az áldásokat nyitott szívvel, és tudjad, hogy ezeket kifejezetten neked szánták ebben az időszakban.

Az ég segítő angyalának üzenete:

“Ne félj a jövőtől és ne aggódj sokat a múlton. Minden pillanatban ott vagyunk veled, vezetünk és védelmezünk téged. A szeretet és fény ereje nélkülözhetetlen, és mindig, minden körülmények között rendelkezésedre áll.”

Idézet az ég segítő angyalától:

“A fény, amely a szívedben ragyog, sokkal erősebb, mint bármely árnyék, amelyet a múlt hagyott. Ragaszkodj ehhez a fényhez és tudd, hogy végtelen szeretet öleli körül létezésed minden pillanatát.”

Azok, akik ezt az üzenetet továbbítják, még több áldást kapnak. Erősítsd meg a kapcsolatodat az égiekkel a hálád kifejezésével. Kommentben írj egy egyszerű “köszönöm” szót, hogy gyorsabban érjen el hozzád az áldás.

Áldásban és szeretetben,

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

https://linktr.ee/Pozitivgondolatok