A sors kereke ma nagyot fordul, sokaknak titkokat tartogat!

A sors kereke ma nagyot fordul, sokaknak titkokat tartogat!

Kedves Olvasóink!

Miközben a nap felkel és a friss reggel hűvös levegője megérinti arcunkat, az Univerzum különleges rezgéseket és üzeneteket küld számunkra. Kedves Olvasó, ha ma valami váratlanul szembesít, emlékezz, az élet csupán egy pillanat alatt képes váratlan fordulatokat venni. A számmisztika szerint a 2023.10.17. napja mélyen szimbolikus jelentéssel bír, ami új kezdeteket és rejtett titkok feltárulását ígéri.

Az 1-es szám az új kezdetek és az đj lehetőségek szimbóluma, míg a 7-es szám a spiritualitás, az önismeret és a belső bölcsesség számát testesíti meg. Ha ezeket összekapcsoljuk, a 2023.10.17. dátum egy erőteljes új kezdetet és magasabb tudatosság elérését ígéri. Mely titkokat ismerheted fel ma? Talán a saját lelked mélyére ásva találsz választ erre a kérdésre.

A mai napon a Merkúr retrográdba lép, ami gyakran zavart és kommunikációs félreértéseket okozhat. Ám ez a bolygóállás is egy lehetőség a belső kommunikációnk erősítésére és az elnémult érzéseink megértésére. Mostantól kezdve, figyeld meg az álmaidat, és jegyezd le őket, mert ezeken keresztül az Univerzum titokzatos üzeneteket küldhet neked.

Angyali Jövendőmondás:

“Ma, amikor a nap sugarai átjárják a lelked, az angyalok arra biztatnak, hogy ne félj a változásoktól. Nézz mélyen a szemedbe a tükörben, és ismerd fel a saját fényedet. A mai napon sok rejtett üzenet vár rád, csak nyisd meg a szemed és a szíved egyaránt.”

Ma fontosabb mint bármikor, hogy nyitott szívvel és elmevel közelíts az élethez. Oszd meg ezt a cikket, hogy mások is részesüljenek az áldásokból és az Univerzum bölcsességéből. Ha az üzenet mélyen megérintett, kérlek, hagyj egy hozzászólást alul, és oszd meg saját tapasztalataidat.

Az Univerzum ölelésében, mindig veled vagyunk!

Ne felejtsd el megosztani! Minél többen látják ezt az üzenetet, annál erősebb lesz az üzenet ereje és hatása. Köszönjük, hogy elolvastad!

Áldásban gazdag, csodás napot kívánok!

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

https://linktr.ee/Pozitivgondolatok