Az angyalok titka azoknak, akik jót cselekszenek: most jön el az igazi jutalmad ideje!

Az angyalok titka azoknak, akik jót cselekszenek: most jön el az igazi jutalmad ideje!

Kedves Olvasónk!

Sokan azt gondoljuk, hogy a jótét cselekedeteinket a mennyben jutalmazzák meg, de mit szólnál ahhoz, ha azt mondanám, hogy a jutalom sokkal közelebb van, mint gondolnád? Gyakran emlékeztetünk benneteket arra, hogy az életünk a mi cselekedeteink visszatükröződése. Amit a világba sugárzunk, azt kapjuk vissza.

Ahogy a Biblia mondja, “Ne csüggedjünk meg, cselekedvén a jót: mert időnek teljességénél aratunk, ha meg nem lankadunk.” (Galata 6:9). Szeretném, ha most egy pillanatra gondolnál azokra a jócselekedetekre, amiket elvégeztél. A kedvességre, amit másoknak nyújtottál, az időre és erőfeszítésekre, amiket másokért áldoztál. Még ha úgy is érzed, hogy sosem kaptál semmit cserébe, szeretnék neked egy üzenetet átadni:

eljött a Te időd!

Egy kis jövendőmondás az égből:

A következő hónapokban olyan áldásokat és csodákat tapasztalsz meg, melyeket eddig el sem tudtál képzelni. Azoknak a jócselekedeteknek az ereje, amelyeket csendben és szerényen végeztél, most megtérülnek. Felismered majd, hogy a sok jó, amit tettél, nem volt hiábavaló.

Emlékezz a Szavakra:

“Mert aki vet, annak annak kell aratnia is, mint vetett.” (2Korinthus 9:6). Higgy a szívvel végzett jócselekedeteid erejében és készülj fel arra, hogy az életed olyan fordulatot vesz, amire sosem számítottál.

Mielőtt továbblépnél, kérlek, tedd meg a következőt: oszd meg ezt az üzenetet! Sokan vannak, akiknek szükségük van erre a bátorításra és reményre. Minél többen olvassák ezt az üzenetet, annál több ember számára válhat valóra. Emlékezz: A jó a jótettet kapja vissza, és most eljött a Te időd!

Áldásban gazdag, csodás napot kívánok!

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

https://linktr.ee/Pozitivgondolatok