Ne feledd, az ég áldásai mindenhol ott vannak, bármikor rád találhat a szerencse!

Ne feledd, az ég áldásai mindenhol ott vannak, bármikor rád találhat a szerencse!

Szeretett Olvasónk!

Néha elfelejtjük, milyen erőteljes a körülöttünk lévő áldások forrása. Néha azt gondoljuk, hogy csak egy kis csodára, egy kis szerencsére van szükségünk, de tudom, és ti is tudjátok, hogy Istennek nincsenek kicsi tervei életünkben.

Előfordulnak olyan napok, amikor úgy érezzük, hogy az eső sosem áll el. A gondolataink viharában elakadunk, és elfelejtjük, hogy még a legzordabb időben is az ég áldásai esőcseppek formájában hullanak ránk. “Mert én tudom, mi a tervem veletek, így szól az Úr: békességet és nem romlást tervezek, és reményteljes jövőt adok nektek. ” (Jeremiás 29:11)

És most egy kis jövendőmondás: Mielőtt a hétnek vége lenne, sokan közületek egy váratlan áldást fognak kapni. Nem lesz nehéz észrevenni. Olyan lesz, mint egy világítótorony a tengeren, ami megmutatja az utat a helyes irányba.

Tehát, akkor is, ha ma még nem talált rád a szerencse, ne felejtsd el: az áldások már ott vannak körülötted, csak arra várnak, hogy felismerd őket.

Kérlek, osszátok meg ezt az üzenetet barátaitokkal és szeretteitekkel, hogy ők is érezzék a szeretet, az áldás és a remény erejét. A megosztás a szeretet terjesztésének módja. Minél több emberhez jut el ez az üzenet, annál több ember számára válik valóra az áldás ígérete.

“Ne féljetek, mert ti sokkal értékesebbek vagytok a madaraknál!” – Máté 6:26. Az ég minden napra tartogat számotokra egy ajándékot. Ébredjetek fel hálás szívvel és fogadjátok be az áldásokat!

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

https://linktr.ee/Pozitivgondolatok