Angyalaid és gyógyító tündéreid ma éjszaka rád szórják az áldás és gyógyulás varázsát!

Angyalaid és gyógyító tündéreid ma éjszaka rád szórják az áldás és gyógyulás varázsát!

Drága Lélek, amint az éjszaka beborítja a világot, egy csodálatos és gyógyító varázslat száll körülötted. Az angyalaid és gyógyító tündéreid közelednek hozzád, hogy rád szórják áldásukat és gyógyulásuk varázserejét. Érezd azokat a finom, gyengéd érintéseket, ahogyan a szárnyaik megérintik arcodat, és hozd álmodba azokat az édes dallamokat, amelyek az éjszaka csendjében megszólalnak!

A következő napokban az élet újra és újra megmutatja neked a csodát, ahogy a gyógyító energia hatására feloldódnak a lelki terhek és a fájdalmak. Meglátod, hogy a gondok, amelyek korábban nehezedtek, elkezdenek könnyebbé válni, és újra magadra találsz. Megtalálod azt az erőt és bátorságot, hogy szembenézz a kihívásokkal és túljuss rajtuk.

Az égiek azt is üzenik, hogy nyisd meg szívedet és lelkedet a világ csodái előtt. Ne félj, mert tudnod kell, hogy az angyalaid és tündéreid mindig veled vannak, és átvezetnek a nehéz időkön!

Amennyiben érzed, hogy ez az üzenet neked szól, kérlek, oszd meg szeretteiddel és barátaiddal, mert az imádás és az üzenet továbbítása erősíti annak erejét. Legyenek mindannyian részesei ennek a gyógyító áldásnak!

Amikor érzed az égiek vezetését és szeretnéd ezt kifejezni, kérlek írd meg kommentben a “köszönöm” szót, így még intenzívebben fog érni az áldás és a gyógyulás.

A cikk a szeretet, remény és gyógyulás jegyében íródott, és nem tekinthető konkrét jövőbeli események előrejelzésének. Mindig hallgass a saját belső megérzéseidre és az Univerzum vezetésére!

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

https://linktr.ee/Pozitivgondolatok