Ma a gyógyulás és az erő energiáit kapod meg közvetlenül az őrangyalodtól!

Ma a gyógyulás és az erő energiáit kapod meg közvetlenül az őrangyalodtól!

Szeretett Olvasónk!

A mai egy nagyon különleges nap, mert az őrangyalod közvetlenül hozzád szól, és megajándékoz a gyógyulás és az erő energiáival. Érezd, ahogyan ezek a gyengéd, áldott energiák átjárják a testedet és a lelkedet, minden sejtedet megújítva és megerősítve.

A következő néhány napban figyelj az apró jelekre és az üzenetekre, amelyeket az Univerzum küld számodra. Talán egy váratlan telefonhívás, egy hirtelen felbukkanó régi barát, vagy egy inspiráló idézet formájában kapod meg azokat az üzeneteket, amelyek segítenek abban, hogy megújulj és megerősödj.

Mai napodra az ég segítő angyalaitól az alábbi áldást küldjük:

“Legyen az erőd és a hited mindig erősebb a félelemednél. Érezd az őrangyalod védelmét és szeretetét, amely minden pillanatban körülvesz téged. Az Univerzum végtelen bölcsességében mindig a legjobb úton vezet téged.”

Ha úgy érzed, hogy ez az üzenet segített neked, és szeretnéd, hogy másokhoz is eljusson, kérünk, oszd meg ezt az üzenetet, és írj egy “köszönöm” szót a kommentek közé. Így az áldás még több emberhez jut el, akiknek éppen szükségük van rá.

IMA A GYÓGYÍTÓ ÁLDÁSÉRT

Drága Égi Atya,

Hozzád fordulunk ma, hogy kérjük a gyógyulás és az erő energiáit. Kérünk, segíts nekünk megtalálni a bátorságot és a hitet, hogy meggyógyuljunk testben és lélekben egyaránt.

Add meg nekünk a gyógyuláshoz szükséges erőt, türelmet és bölcsességet, hogy megtaláljuk azokat az utakat és lehetőségeket, amelyek segítségével visszanyerhetjük egészségünket. Segíts nekünk, hogy támogatást és szeretetet találjunk azokban, akik körülvesznek minket.

Kérünk, áldd meg a kezeket, amelyek gyógyítanak minket, és az eszközöket, amelyek segítségével visszanyerhetjük egészségünket. Add meg az orvosoknak, ápolóknak és minden gyógyító szakembernek a bölcsességet és az erőt, hogy segítsenek nekünk a gyógyulás útján.

Drága Égi Atya, kérünk, töltse el szívünket reménnyel és békével, és vezess minket az úton, amelyen visszanyerhetjük egészségünket és teljes életünket.

Amen.

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

https://linktr.ee/Pozitivgondolatok