A vasárnapi energiák mindig erősebbek mint a hét többi napján, az angyalok fogják a kezed és ezt üzenik

A vasárnapi energiák mindig erősebbek mint a hét többi napján, az angyalok fogják a kezed és ezt üzenik:

Drága Olvasó!

A vasárnapi energiák valóban különlegesek és erőteljesek. Amikor a világ csendesedik és pihen, az angyalok még közelebb jönnek hozzánk, hogy támogassanak minket útunkon. A vasárnap tehát nem csak a testi, hanem a lelki megújulás ideje is.

Gábriel arkangyal fogja a kezed, és ezt üzeni neked:

“Ne aggódj, én mindig veled vagyok. A nehézségek csak átmeneti állapotok, amelyek segítenek megtalálni az erőt és a bölcsességet önmagadban. A következő napokban figyeld meg a jeleket, mert én üzeneteket küldök neked a változásokról és az új lehetőségekről, amelyek eléd tárulnak.”

Az ég segítő angyalai áldást küldenek a mai napodra. Tudják, hogy a vasárnapi energia segít megnyugtatni a lelked, és erőt ad neked az előtted álló hét kihívásaihoz. A következő néhány napban figyelj a jelekre és az üzenetekre, amelyeket az angyalok küldenek neked, mert ők vezetni fognak az úton, ahol a legnagyobb boldogságot és megelégedettséget találod.

Ha tetszett ez az üzenet, kérlek, oszd meg másokkal is, hogy az áldás gyorsabban elérjen mindenkit, akinek szüksége van rá. Köszönöm szépen!


Drága Égi Atyánk és minden Jó Erő,

Kérünk, hallgasd meg imádságunkat. Kérünk, segíts megújulni és feltöltődni ezen a vasárnapon, hogy az elkövetkező hét minden kihívását meg tudjuk állni. Kérünk, áldd meg napjainkat, és segíts, hogy mindig a jó úton haladjunk.

Gábriel arkangyal, kérünk, vegyél körül fényeddel, és segíts megtalálni az útirányt, ha eltévednék. Kérünk, vezess minket a megújulás és az erő felé, hogy mindig a legjobb formánkban tudjunk lenni.

Köszönjük az áldásokat és a támogatást, amit naponta kapsz tőled. Tudjuk, hogy sosem vagyunk egyedül, és hogy mindig számíthatunk rád!

Ámen.


Áldás és fény!

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”