A mai nap üzenete számodra: A sors furcsa játéka

A mai nap üzenete számodra: A sors furcsa játéka

Kedves Olvasónk!

Ma különleges üzenettel fordulok hozzád, és megosztom veled az égi világ által küldött bölcsességet. A sors furcsa játékában nem mindig láthatjuk az előttünk álló utat világosan, és nem mindig értjük azokat az eseményeket, amelyek életünkben megtörténnek.

De tudnod kell, hogy minden, ami velünk történik, egy magasabb rendű cél szolgálatában áll. Az égi világban minden összefügg, és minden eseménynek, még a legnehezebbeknek is, van értelme és célja.

A következő néhány napban különösen ébernek kell lenned, mert az angyalok üzeneteit fogod megkapni a legváratlanabb helyeken és módon. Ne hagyd figyelmen kívül ezeket a jeleket, mert azok vezetnek tovább a helyes úton.

Emlékezz, a segítség hogy mindig a rendelkezésedre áll, csak kérned kell. A gyógyító tündérek és angyalok készen állnak, hogy segítsenek neked megszabadulni lelki terheiddől és feloldani lelki blokkjaidat. Add át nekik minden gondodat, és hagyd, hogy a fény és a szeretet betöltse a szívedet.

Végezetül, kérlek, mondd el ezt az imát, hogy erősítsd az üzenetet és add tovább egy megosztással, hogy gyorsabban eljusson azokhoz, akiknek szükségük van rá:

Drága Mennyei Atyánk és égi segítőink, köszönjük, hogy mindig mellettünk álltok és segítetek nekünk átvészelni az élet viharait. Kérünk benneteket, hogy vezessetek minket az igazság útján, és adjatok erőt, hogy legyőzzük azokat az akadályokat, amelyek az utunkba kerülnek. Ámen.

Áldás és fény!

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”