Az angyali világ üzenete számodra: Egy új élet kezdete!

Az angyali világ üzenete számodra: Egy új élet kezdete!

Kedves Olvasó,

Érzem a szellemi világ energiáját, ahogy körülvesz és segít, hogy ezt az üzenetet átadjam neked. Ma egy különleges üzenetet hoztam neked, amely egy új élet kezdetére invitál.

A gyógyító angyalok és tündérek szeretetteljes energiájukkal körülölelnek, és üzenik, hogy készen állsz arra, hogy megnyílj egy új fejezetre életedben. Az előtted álló időszakban olyan változások és lehetőségek nyílnak meg előtted, amelyeket eddig csak álmodozni mertél.

A következő néhány napban különösen figyelj azokra a jelekre, amelyeket az angyalok és tündérek küldenek neked. Ne hagyd figyelmen kívül őket, mert fontos üzeneteket hordoznak, amelyek segíthetnek neked a helyes úton haladni.

Emellett fontos, hogy figyelj a gondolataidra és érzéseidre, mert azok is az angyalok és tündérek kommunikációs eszközei. Ha negatív gondolatok jelennek meg az elmédbe, változtasd meg őket pozitívvá, és engedd, hogy a szeretet és a fény megtöltsék a szívedet és a lelkedet.

Ezen felül fontos, hogy a változásokkal szemben nyitott és fogékony légy. Ne félj elengedni a régit és új dolgokat kipróbálni. Az angyalok és tündérek segítenek neked abban, hogy megtaláld a helyes utat, és elérjük azokat a céljaidat, amelyekről mindig is álmodoztál.

Végül, de nem utolsósorban, mondd el ezt az imát, hogy erősítsd az üzenetet, és hogy gyorsabban eljusson azokhoz, akiknek szükségük van rá:

„Drága Mennyei Atyánk és égi segítőink, köszönjük, hogy mellettünk álltok és vezettetek minket az élet útján. Kérünk benneteket, hogy töltsétek meg szívünket szeretettel és fénnyel, és adjatok nekünk erőt és bátorságot, hogy megvalósítsuk álmainkat. Ámen.”

Legyen áldott napod!

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”