A mai nap üzenete számodra: Bőkezű Univerzum

A mai nap üzenete számodra: Bőkezű Univerzum

Kedves Lélek!

A mai napon az Univerzum angyalai szeretetteljes üzenetet hoznak neked: ne feledd, hogy az Univerzum bőkezű, és minden, amire szükséged van, az már úton van hozzád. Néha nem látjuk a teljes képet, és megfeledkezünk arról, hogy minden, ami velünk történik, egy nagyobb terv része.

A következő napokban figyeld meg az apró jeleket és szinkronicitásokat, amelyek az Univerzum üzeneteit hozzák el neked. Lehet, hogy egy hirtelen megjelenő lehetőség, egy kedves szó, vagy egy váratlan találkozás lesz az, ami segít neked a bőség irányába lépni. Az angyalok arra kérnek, hogy nyisd meg a szíved, és engedd be azokat az áldásokat, amelyeket az Univerzum most neked készített.

És ne feledd, hogy az imád erősíti az üzenetet. Az imával kapcsolatba lépsz az égiekkel, és ezen keresztül erősíted az ő támogatásukat.

Imádság a jólétért:

Ó, mindenható és kegyelmes Istenünk, Te vagy a teremtés forrása és minden jólétünk alapja. Hálával tölt el a szívünk, hogy mindenkor mellettünk állsz, és vezérled lépteinket.

Kérünk Téged, áraszd ránk bőséges áldásaidat és irányítsd útjainkat a jólét és boldogság felé. Táplálj minket lelkileg és testileg, hogy teljes erőnkkel tudjunk haladni életünk útján. Add meg nekünk a bölcsességet, hogy helyesen használjuk fel azokat az erőforrásokat, amelyeket kegyelmesen megosztasz velünk.

Segíts, hogy szívünkben mindig helyet adjunk a szeretetnek és megértésnek, és emelkedjünk felül minden akadályon, ami életünk során elé kerül. Segíts, hogy megosszuk másokkal is azt a bőséget, amit Tőled kapunk, és ily módon még több ember életébe hozzunk fényt és reményt.

Köszönjük Neked minden áldásodat és szeretetedet, amelyet nap mint nap megadsz nekünk.

Ámen.

Köszönöm, hogy elfogadod ezt az üzenetet, és továbbítod azoknak, akiknek szükségük van rá. Az áldások hamarabb elérnek hozzád, ha megosztod másokkal ezt a gyógyító üzenetet.

Szeretettel és áldással, Angyalaid

Legyen áldott napod!

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”