Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

Kedves Olvasóink,

Ma arról szeretnék beszélni nektek, hogy hogyan fordulhatunk Istenhez úgy, hogy imáink meghallgatásra találjanak. Amikor imádkozunk, gyakran elkövetjük azt a hibát, hogy csak kérünk és kérünk, anélkül, hogy valóban megnyitnánk szívünket Isten felé.

Először is, fontos, hogy imáinkban őszinték legyünk. Isten tudja, mi van a szívünk mélyén, és nem szükséges szépítgetnünk vagy rejtegetnünk előle az érzéseinket. Ha fájdalmat érzünk, osszuk meg vele, ha örömünk van, köszönjük meg neki. A lényeg, hogy őszinte kapcsolatot ápoljunk Istennel.

Másodszor, fontos, hogy az imáinkban konkrét kéréseket fogalmazzunk meg. Ha valamit szeretnénk elérni, vagy valamiért aggódunk, ne féljünk konkrétan megnevezni, mire van szükségünk. Az egyértelmű kérések Istennek azt mutatják, hogy tudjuk, mit akarunk, és hiszünk abban, hogy ő megadja nekünk.

Harmadszor, az imáinkban mindig adjunk helyet a hálának. Köszönjük meg Istennek,  amit már megkaptunk, és azt is, amit még meg fogunk kapni. A hálával teljes ima megnyitja az utat az áldások felé, és pozitív energiát hoz az életünkbe.

Tudom, hogy sokan közületek szeretnének betekintést nyerni a jövőjükbe, és szeretnék tudni, hogy mi vár rájuk. Azt üzenem nektek, hogy az ima erejével megváltoztathatjátok a jövőtöket. Ha hisztek Istenben, és követitek az ő útmutatását, akkor a jövőtök ragyogó és boldog lesz!

Végezetül, kérlek titeket, osszátok meg ezt az üzenetet a barátaitokkal és a családotokkal. Minél többen hallják ezt az üzenetet, annál nagyobb esély van arra, hogy valóra váljon. Ne feledjétek, hogy az ima és a megosztás ereje hatalmas, és megváltoztathatja az életünket.

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog

A tiszta szívűek számára különleges angyali energia érkezik!


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”