Spirituális útmutató a 2023. Október 28-i Teliholdhoz

Spirituális útmutató a 2023. Október 28-i Teliholdhoz

Kedves Olvasóink!

Amint a holdfény gyengéden megvilágítja az őszi éjszakát, egy különleges kapu nyílik meg a belső világunk felé. A 2023. október 28-i telihold nem csupán a világító égi test csodálatos látványát kínálja, de spirituális útmutatást is nyújt azok számára, akik nyitottak az égiek üzeneteire.

A telihold éjszakája egy idő a reflexióra és az önvizsgálatra. A holdfény fénye megvilágíthatja azokat a részeket lelkünkben, amelyek árnyékban rejtőznek, és segíthet nekünk mélyebben megérteni önmagunkat. Ez a kozmikus esemény egy lehetőség arra, hogy kapcsolatba lépjünk belső énünkkel és megtaláljuk a válaszokat azokra a kérdésekre, amelyek életünk értelmét kutatják.

A Hold Energiái

A Hold különleges energiái a telihold idején még intenzívebbé válnak. A földi ciklusokhoz hasonlóan a Hold is ciklusokban mozog, és az egyes fázisok különböző energiákat közvetítenek. A telihold időszakában a holdfény energiái segíthetnek nekünk megtalálni az egyensúlyt életünkben, és erőt adnak azokhoz a változásokhoz, amelyeket meg szeretnénk valósítani.

A Belső Utazás

Ez a kozmikus esemény egy meghívás a belső utazásra. Meditáljunk, és figyeljünk azokra az üzenetekre, amelyeket az égiek küldenek számunkra. A telihold idején az univerzum rezgései segíthetnek nekünk felfedezni azt a spirituális utat, amelyet lelkünk választott ebben az életben.

Az Elengedés Művészete

A telihold egyben az elengedés időszaka is. Engedjük el azokat a negatív energiákat, amelyek megakadályozzák szellemi fejlődésünket, és fogadjuk el azokat az ajándékokat, amelyeket az univerzum kínál számunkra. Amint elengedjük a múlt sebeit és azokat az embereket vagy helyzeteket, amelyek már nem szolgálják lelkünk fejlődését, új lehetőségek és kapcsolatok nyílnak meg előttünk.

Felhívást kapunk arra, hogy megnyissuk szívünket és lelkünket a világmindenség végtelen bölcsességének és szeretetének. Hagyjuk, hogy a holdfény vezesse útunkat, és bízzunk abban, hogy minden, ami velünk történik, része annak az utazásnak, amelyet lelkünk választott ebben az életben!

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog

Telihold áldás


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”