2023.10.28. – Az erőteljes telihold üzenete: használd ki az érkező energia áradatát!

2023.10.28. – Az erőteljes telihold üzenete: használd ki az érkező energia áradatát!

Szeretett olvasónk!

Üdvözlünk egy olyan pillanatban, amikor az Univerzum egy különleges ajándékkal áraszt el minket – ezt az erőteljes telihold sugározza rćnk az égen, és a csillagok energiája rendkívül hatékonyan támogatja vágyainkat és célokat. Most j0tt el az ideje, hogy manifesztálj, és változtass az életeden! Engedd meg, hogy megmutassuk az október 28-i telihold spirituális és energetikai ajándékait.

A Telihold És Az Energetikai Erőtér

Amikor a telihold ragyog az égen, az azt jelenti, hogy a Hold teljesen megvilágítja az éjszakai eget. Ez az időpont híres az érzelmek és szenvedélyek felszínre hozásáról, és lehetőséget teremt arra, hogy megerősítsük szándékainkat és célokat. Az égi fények ereje kinyitja a szívünket és a lelkünket az új lehetőségek előtt.

A 2023.10.28. Számok Energiái

A számok mindig hordoznak egyfajta titkos üzenetet, és a mai napon is egy különleges hármas érkezik hozzánk, a 2, 0, és a 3.

  • A 2-es szám a harmóniát és egyensúlyt hordozza. Most jött el az ideje az életedben kiegyensúlyozni a dolgokat. Figyelj az együttműködésre és a kapcsolatokra.

  • A nullás szám az örökkévalóságot és a végtelent szimbolizálja. Most hatalmas lehetőségek tárulnak eléd, amik végtelen potenciállal bírnak.

  • A 3-as szám a kreativitást és a megnyilvánulást képviseli. Az életed most tele van kreatív energiákkal, amiket arra használhatsz, hogy megteremtsd a valóságod.

A mai napon az angyalok és a csillagok üzenete egyértelmű: most az az idő, hogy merj álmodni és hinni a saját képességeidben. A telihold sugaraival összhangban érezheted magadat, és az Univerzum örömmel teljesíti vágyaidat.

Képzelj el egy éjszakát, amikor az ég tele van csillagokkal, és a Hold ragyog a fényével. Most kérheted bármit, és az valóra válik.

Telihold Áldás és Jókívánság

“Legyen áldott minden út, amit választasz. Az égi fény vezesse lépteidet, és az Univerzum mindig álljon melletted.”

Az égi fények most olyan erővel sugároznak, amit nehéz felfogni. Használd ki ezt az alkalmat, és engedd meg, hogy az életed pozitív irányba forduljon!

A telihold energiája most erőteljesen támogat téged. Olyan erőd van, amit talán még soha nem éreztél. Az Univerzum üzenete világos: higgy magadban, bízz az élet folyamatában, és az álmaid valóra válnak.

Most jött el az ideje a változásnak, a pozitív irányba történő elmozdulásnak. Te vagy a saját sorsod irányítója, és az égiek veled vannak minden lépésednél. Készen állsz az új életedre? Akkor vedd át az égi ajándékodat, és hagyd, hogy az erőteljes telihold elhozza számodra a változást és a siker szelét.

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog

Telihold áldás


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”