Az Univerzum üzenete a mai napra: vasárnapi ezerszeres energiák – a 2023.10.29. dátum rejtett titkai

Az Univerzum üzenete a mai napra: vasárnapi ezerszeres energiák – a 2023.10.29. dátum rejtett titkai

Kedves Olvasó!

A vasárnap mindig is a megújulás és a feltöltődés napja volt, de a mai napon valami különleges és mágikus történik az éterben, amitől a levegő maga is vibrál a pozitív energiától. Az ezerszeres energiák ma mindannyiunk rendelkezésére állnak, ha tiszta szívvel fogadjuk őket.

A mai dátum, 2023.10.29., egy különleges számokkal teli nap, hiszen a numerológia szerint a 10 és a 29 egyaránt az 1-es és a 2-es számokból áll, amelyek az egyensúlyt és a harmóniát szimbolizálják. A 2023 pedig az 5-ös számra redukálódik, ami az életörömöt és az ötletgazdagságot képviseli. Ezek az erőteljes számok együttvéve egy olyan erőteljes kombinációt alkotnak, ami segít nekünk megtalálni az egyensúlyt és harmóniát életünkben, miközben örömmel tölt el bennünket az ötletgazdagság és a lehetőségek végtelen tárháza.

Az asztrológia szerint a mai nap a Skorpió jegyében jár, ami még tovább erősíti a spirituális energiákat. A Skorpió jegyében járó napok az intenzitást és az átalakulás lehetőségét hozzák magukkal, ami lehetővé teszi számunkra, hogy mélyebbre ássunk önmagunkban és feltárjuk azokat a titkokat és rejtett erőforrásokat, amelyek segíthetnek minket abban, hogy teljesebb és boldogabb életet éljünk.

A jövendőmondás szerint a mai nap áldásokkal teli lesz, és lehetőségeket hoz nekünk a változásra és az átalakulásra. A telihold energiái is erősítik ezt az áldásokkal és pozitív energiákkal teli napot. Engedd, hogy a telihold fénye bevilágítson életed sötét részeit, és megtaláld az utat az öröm és boldogság felé.

Ebben a különleges időszakban ezt üzenem neked:

Engedd, hogy az ezerszeres energiák átjárjanak és segítsenek neked megtalálni az utat a szívhez és a lelki békéhez. Bízz az Univerzumban, mert mindannyiunkat végtelen szeretet és bőség vesz körül!

Az élet egy csodálatos utazás, és minden nap egy új lehetőség arra, hogy közelebb kerüljünk önmagunkhoz és megvalósítsuk álmainkat. Engedd el a félelmeket és a kételyeket, és fogadd el az Univerzum ajándékait. Az ezerszeres energiák ma a rendelkezésedre állnak, és segítenek neked megvalósítani álmaidat és elérni a céljaidat.

Fogadd el a telihold áldásait és jókívánságaimat. Fogadd őket tiszta szívvel, és engedd, hogy megváltoztassák az életed!

Üdvözlettel,

pozitív gondolatok blog

Telihold áldás


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”