Az Univerzum válasza a kérésedre: fedezd fel a 2023.10.31-es dátum spirituális titkait!

Az Univerzum válasza a kérésedre: fedezd fel a 2023.10.31-es dátum spirituális titkait!

Kedves Olvasó,

Ha valaha is úgy érezted, hogy egy kérdés régóta foglalkoztat, és választ keresel rá, akkor most figyelj! A válasz már úton van hozzád, ami a mai napon megérkezett számodra, és ez rendkívül erős spirituális és energetikai hatásokkal bír.

A mai dátum, 2023.10.31., egy különleges nap, hiszen a 10 és a 31 számok numerológiai jelentése az 1 és a 4, amelyek együtt az öt számot alkotják. Az ötös szám az életörömöt, az ötletgazdagságot és a változásokat szimbolizálja, amely segíthet nekünk a válasz megtalálásában.

A dátum asztrológiai jelentése szerint a Skorpió jegyében járunk, ami az intenzitást és az átalakulás lehetőségét hozza magával. A Skorpió energiája segít nekünk mélyebben megismerni önmagunkat és felfedezni a rejtett erőforrásainkat.

A mai nap lehetőségekkel és áldásokkal teli lesz, és az Univerzum választ fog adni a kérdéseinkre. A hold energiái is erősítik ezt a különleges napot, amely segít nekünk megvilágítani az útunkat és megtalálni a válaszokat, amelyekre szükségünk van.

Ne félj kérdezni, és ne félj keresni a válaszokat. Az Univerzum mindig segít nekünk megtalálni a választ, és az angyalok mindig mellettünk állnak, hogy támogassanak minket. Engedd meg magadnak, hogy nyitott legyél az Univerzum üzeneteire, és engedd, hogy az angyali energia átjárja lelkedet és megnyugtassa szívedet.

Küldöm neked a telihold áldásait és a jókívánságaimat. Engedd, hogy az Univerzum választ adjon a kérdéseidre, és engedd, hogy az angyalok vezessenek az úton, amelyen a válaszokat megtalálhatod.

Üdvözlettel,

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”