2023.11.01. – November első napja – megújulás és elengedés szellemében!

2023.11.01. – November első napja – megújulás és elengedés szellemében!

Kedves Olvasó,

November első napján, amikor a levelek már szinte teljesen lehullottak a fákról, és az őszi szél hűvös ölelésében búcsút intünk az elmúlt időszaknak, megnyílik az út a megújulás és az elengedés lehetősége előtt. Ebben az időszakban különösen fontos, hogy elengedjük a múltat, és örömmel lépjünk a jövő felé.

A 2023.11.01. számok numerológiai jelentése a következő: 2+0+2+3+1+1+0+1 összege 10, ami tovább redukálva 1+0 az 1-es számot adja. Az 1-es szám az új kezdetek, az új lehetőségek és a megújulás szimbóluma. Az 1-es szám arra emlékeztet minket, hogy minden vég egy új kezdetet jelent, és minden nehézség után új lehetőségek nyílnak meg.

Asztrológiai szempontból a Skorpió jegyében vagyunk, ami az átalakulás és a megújulás időszakát jelenti. A Skorpió energiája segít nekünk feltárni mélyebb érzelmeinket és megérteni önmagunkat.

A jövendőmondás üzenete szerint a mai nap tökéletes lehetőség arra, hogy elengedjük a múltat, és megnyissuk szívünket és lelkünket az új lehetőségek előtt. Engedjük meg magunknak, hogy megújuljunk, és megtaláljuk az örömöt és a boldogságot az új kezdetekben.

Engedd el a múltat, és nyisd meg szívedet a megújulás és az új lehetőségek előtt. Az angyalok mindig melletted állnak, és segítenek neked, hogy megtaláld az utadat a boldogság felé!

Áldásokat és a jókívánságokat küldök számodra, hogy a mai napban is megtaláld a megújulás és az elengedés erejét, és megtapasztald az Univerzum áldásait.

Üdvözlettel,

pozitív gondolatok blog

Megnyugvás és Erő a Mindenszentek Ünnepén: Hogyan Segíthet Isten és Az Angyalok a Nehézségeink Megoldásában


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”