2023.11.02. – Novemberi energiák, angyali beavatkozás, és a váratlan szerencse napjai!

2023.11.02. – Novemberi energiák, angyali beavatkozás, és a váratlan szerencse napjai!

Kedves Olvasó,

Ahogy elhagyjuk az őszi hónapokat és belépünk novemberbe, egy új energia és lehetőségek halmaza vár ránk. A novemberi hónap nemcsak a megújulás és az elengedés időszaka, de az angyali beavatkozás és a váratlan szerencse napjainak is ideje.

A mai dátum, 2023.11.02. különleges numerológiai jelentéssel bír. A számok összege: 2+0+2+3+1+1+0+2 = 11, ami egy mester szám és az intuíció, a spirituális megvilágosodás szimbóluma. Az 1+1 további redukciója 2, ami az egyensúly, a harmónia és az összhang jelképe.

Asztrológiai szempontból a Skorpió jegyében járunk, amely az átalakulás és az újjászületés jegye. A Skorpió energiája segít nekünk a mélyebb önismeret elérésében és az életünkben bekövetkező változások elfogadásában.

A jövendőmondás üzenete szerint november hónapban váratlan szerencsére és angyali segítségre számíthatunk. A váratlan helyzetek és kihívások megoldása most könnyebben fog menni, hiszen az angyalok és a spirituális vezetők segítségére számíthatunk.

Nyisd meg szívedet és lelkedet az angyali segítség és a váratlan szerencse előtt. Az angyalok mindig melletted állnak és segítenek neked abban, hogy megtaláld az utadat a boldogság és a harmónia felé!

Áldásokat és a jókívánságokat küldök Neked, hogy a novemberi hónapban megtapasztald az angyali segítség és a váratlan szerencse erejét.

Üdvözlettel,

pozitív gondolatok blog

Megnyugvás és Erő a Mindenszentek Ünnepén: Hogyan Segíthet Isten és Az Angyalok a Nehézségeink Megoldásában


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”