2023.11.03. – Novemberi pénzügyi energiák, angyali beavatkozás, váratlan anyagi segítség!

2023.11.03. – Novemberi pénzügyi energiák, angyali beavatkozás, váratlan anyagi segítség!

Kedves Olvasó,

November hónapja az új lehetőségek és az új kezdetek ideje. A megújulás és a pozitív változások szelleme lengi körül ezt a hónapot, és ez alól a pénzügyi életünk sem kivétel.

A mai nap, 2023.11.03., numerológiai szempontból is különleges nap. A számok összege: 2+0+2+3+1+1+0+3 = 12, ami tovább redukálva 1+2 az 3-as számot adja. Az 3-as szám a kreativitás, az önkifejezés és a kommunikáció szimbóluma. Ez azt jelenti, hogy a mai napon különösen fontos, hogy nyitottak és őszinték legyünk pénzügyi helyzetünkkel kapcsolatban, és ne féljünk kérni az angyali segítséget.

Asztrológiai szempontból a Skorpió jegyében vagyunk, ami az átalakulás és a megújulás ideje. A Skorpió energiája segíthet nekünk megérteni és átformálni pénzügyi helyzetünket, és a változásokat a javunkra fordítani.

A jövendőmondás üzenete szerint a novemberi hónapban váratlan anyagi segítségre és angyali beavatkozásra számíthatunk. A váratlan helyzetek és kihívások megoldása most könnyebben fog menni, hiszen az angyalok és a spirituális vezetők mellettünk állnak.

Ne félj az angyalok segítségét kérni a pénzügyi helyzeted megoldásában. Az angyalok mindig készen állnak, hogy segítsenek neked, és vezessenek Téged a bőség és a jólét útján.

Jókívánságokat küldjük Neked, hogy a novemberi hónapban megtapasztald az angyali segítség és a váratlan anyagi segítség erejét!

Üdvözlettel,

pozitív gondolatok blog

Megnyugvás és Erő a Mindenszentek Ünnepén: Hogyan Segíthet Isten és Az Angyalok a Nehézségeink Megoldásában


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”