2023.11.04. – Az Univerzum energiái ma egy helyen összpontosulnak… a kezedben!

2023.11.04. – Az Univerzum energiái ma egy helyen összpontosulnak… a kezedben!

Drága Lelki Barátom,

Ma, 2023. november 4.-én, a csillagok és az Univerzum energiái egyetlen pontba, a te tenyeredbe gyűlnek össze, hogy emlékeztessenek: te vagy a teremtés és a változás mestere. A mai napon minden rezdülés, minden érintés, minden gondolat megtelik varázslattal, hiszen te irányítod életed energiaáramlását.

A számok titokzatos nyelvén az 11 hónap a függetlenség, a bátorság és az új kezdetek hónapja, míg a 4-es szám a stabilitás, a rend és az alapok megszilárdításának szimbóluma. Numerológiai értelemben, 2023.11.04. egy olyan nap, ahol a bátorság és az alapok kettős energiája találkozik, hogy erőt adjon neked a gyökereid megerősítéséhez és a szárnyaid bontogatásához.

Az asztrológiai térkép szerint a Skorpió mély vizein hajózunk, ahol a lelkünk legrejtettebb kincsei is napfényre kerülhetnek. A Skorpió titokzatos, de megértő ereje segít megnyitni a lezárt ajtókat, hogy felfedezzük és felhasználjuk rejtett képességeinket.

A jövendőmondás szerint ez a nap különös meglepetéseket tartogat számodra, és egy olyan pillanatban, amikor a legkevésbé várnád, az Univerzum mosolya rád talál. Nyisd ki szíved, és fogadd be azokat a jeleket, melyek a mindennapokban könnyen elillannak.

Áldásaimat küldöm neked ezen a különleges napon: legyen minden érintésedben gyógyító erő, minden szavadban teremtő hatalom, és minden gondolatodban a szeretet mélysége. Engedd, hogy az Univerzum energiái átjárjanak és útmutatást adjanak minden lépésedben.

Ima az Univerzum energiáiért:

Kozmikus Szív, Örök energiaforrás, mely mindent áthat, hálával tölt el a teremtés csodája, A végtelen égi tánc, mely minden létezőt átölel.

Univerzum, e mély fohászom hozzád száll, Lágyan, mint a hajnal első fénye, kérlek, áraszd rám bölcsességed és erődet, tölts el a fényeddel és a szereteteddel.

Hadd legyen minden gondolatom tiszta, mint az égi vizek mélyén nyugvó kristálya, minden szavam gyengéd, mint a szellő simítása, és minden tettem a jóakarat és az összhang tükröződése.

Átadom magam az áramlásnak, amit te kínálsz, Bízom a változásban, melyet elhozol, a csillagok ösvényeire támaszkodva, miközben lépteim a világosság felé tartanak.

Áldott az energiáid, melyek minden teremtettet életre hívnak. Ölelj körbe azzal a kegyelemmel, ami mindenben jelen van, Táplálj a végtelen lehetőségekkel, amint együtt lélegzem veled a végtelen univerzum dallamát.

Ámen.


Ezt az imát elmondhatod csendben is, vagy akár le is írhatod és megtarthatsz egy kis szertartást, hogy még inkább megérezd az Univerzum energiaáramlását.

Oszd meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesüljenek az Univerzum bőségében, és emlékezzenek: ma mindenki számára adott a lehetőség, hogy összpontosítsa a világegyetem energiáit, és teremtsen valami csodálatosat.

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog

Megnyugvás és Erő a Mindenszentek Ünnepén: Hogyan Segíthet Isten és Az Angyalok a Nehézségeink Megoldásában


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”