Szent Júdás Tádé: A Veszett Ügyek Szentje és a Remény Hírnöke

Szent Júdás Tádé: A Veszett Ügyek Szentje és a Remény Hírnöke

Kedves Olvasónk!

Amikor az élet viharai tombolnak, és úgy tűnik, minden utunk zsákutcába vezet, ott áll mellettünk egy alak, aki a lehetetlennek tűnő helyzetekből is kiutat mutat. Ő nem más, mint Szent Júdás Tádé, az elkeseredett ügyek és a reménytelen helyzetek védőszentje.

Szent Júdás Tádé energiája különlegesen erős kapocs a spirituális világ és a földi létünk között. Üzenetei nem csupán a lelkünkig hatolnak, de gyakorlati útmutatást is nyújtanak az életünk nehézségeihez.


Ima a szenthez:

Ó, Szent Júdás Tádé, reménytelen ügyek és elkeseredett szívek védőszentje, hozzád fordulok segítségért e nehéz órában. Híveid között állok, kezemben a hit lámpásával, keresve az útmutatásod fényét azokban az ügyekben, melyek emberi erővel megoldhatatlannak tűnnek.

Kérlek, hallgasd meg esedezésemet, és közbenjárásoddal nyisd meg a remény kapuit. Add meg nekem a bátorságot, hogy szembenézzek a kihívásokkal, és a bölcsességet, hogy felismerjem a rejtett utakat, melyek a megoldás felé vezetnek.

Ó, Szent Júdás, légy támaszom a kételyek és próbák közepette. Segíts, hogy hitben és erőben növekedve találjak vigaszt a csüggedésben, és fényt a sötétségben. Áldd meg terveimet, lépéseimet, és minden tettet, amelyet jó szándékkal végzek.

Küldd el angyalaidat, hogy vezessenek és őrizzenek engem minden tévelygéstől, és szabadíts meg a félelemtől, ami akadályozza lelkem békéjét és előrehaladását. Szent Júdás Tádé, a segítőkész szívek és az eltökélt lelkek oltalmazója, hallgass meg engem, és adj erőt a hit útján való járásban.

Ámen.


A Megoldások Szentje

Szent Júdás Tádéhoz fordulva különleges kapcsolatba léphetünk a szenttel, mely lehetővé teszi számunkra, hogy meglássuk a reményt ott, ahol mások csupán akadályokat látnak. Íme egy szívből érkező jókívánság:

“Bárhol is jársz az élet útján, legyen Szent Júdás Tádé világítótoronyként az életedben, aki a sötétségből az újrakezdés fényébe vezet.”

A szentek és angyalok szeretete és útmutatása nem korlátozódik az időre vagy térre. Szent Júdás Tádé üzenetét követve, a következő időszakban különleges áldásokra számíthatsz, különösen ha úgy érzed, nincs több remény. “Érezd Szent Júdás Tádé szeretetének melegét, amint körülvesz és vezet az úton, ami a megoldásokhoz vezet. Légy nyitott a változásokra, és fogadd el az égi segítséget.”

Add tovább az üzenetet egy megosztással:

Oszd meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek Szent Júdás Tádé bátorításában és vezetésében. Emlékezz, minden megosztás növeli az üzenet erejét, és biztosítja, hogy a pozitív energiák minél több emberhez eljussanak.

Tehát ne habozz, légy te is a remény hírnöke, és segíts abban, hogy Szent Júdás Tádé áldása elérje azokat, akik leginkább szükségük van rá. A megosztás egyszerű cselekedete a hit, a remény és az új kezdetek csodájává válhat!

Ámen.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK