Fényes csillagösvényen érkezik a szeretet, béke és gyógyulás energiája!

Fényes csillagösvényen érkezik a szeretet, béke és gyógyulás energiája!

Ahogy a csillagok fénye égi útját szövi az éjszakában, úgy fonódik az angyali szeretet, béke és gyógyulás energiája az élet szövetébe. Az angyalok azt üzenik neked: nyisd meg a szíved, és engedd, hogy ez a tiszta, csillagszületés fénye bevilágítsa léted minden szegletét.

Égi üzenet a következő hétre:

Édes Gyermekem, tudnod kell, hogy egy ragyogó csillagösvényen közelednek feléd az Univerzum ajándékai. A következő hetekben érezni fogod energiánk melegségét, amint körülölel, és vezet a mindennapok labirintusában.

1. Heti Áldás: Ezen a héten különösen erős lesz a kommunikációs csatorna közted és a magasabb világok között. Hallgass a megérzéseidre, és figyelj a jelekre. Kérdezd meg angyalaidat, és bízz a kapott válaszokban.

2. Heti Csoda: Légy nyitott a csodákra, kis és nagy jelekre egyaránt, amik az életedbe lépnek. Egy régóta várt álom kezdheti megvalósulásának útját.

3. Heti Békesség: Bármilyen zavaró esemény is történjen, emlékezz, belső béked forrása mindig veled van. Engedd át magad a nyugalomnak, amit angyalaid sugároznak.

4. Heti Gyógyulás: Ez a hét különösen alkalmas arra, hogy odafigyelj testi és lelki egészségedre. Csendes meditációban, vagy akár egy sétán a természetben kérj gyógyító energiákat az angyaloktól.

És így tovább, napról napra, hét hete, a szeretet és az angyalok támogatásával megtapasztalhatod az Univerzum szeretetét és jóságát.

Emlékezz, a szeretet, amit most érzel, nem múlandó – ez a valóság alapja. Az angyalok mindig veled vannak, és ez az üzenet egy ígéret arra, hogy nem vagy egyedül. Továbbítsd ezt az üzenetet szeretteidnek, és írd meg kommentben a ‘Köszönöm’ szót, hogy még több emberhez eljusson az angyalok áldása.

Légy áldott és védelmezett minden léptedben, és tudd, hogy a fényes csillagösvény már előtted van!

Ámen.

Üdvözlettel,

pozitív gondolatok blog


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével