November hónap lelki útmutatója: megvilágosodás és megújulás

November hónap lelki útmutatója: megvilágosodás és megújulás

Ahogy a novemberi szellő gyengéden megsimogatja a világot, hívó szavai elérnek minden nyitott szívet, hirdetve egy mély spirituális ébredés hónapjának kezdetét. A novemberi napok hosszú árnyékai között egy titkos fénysugár rejlik, amely a belső bölcsesség és a lelki megújulás ígéretét hordozza magában.

Numerológia: A “11- szám” Misztériuma

November, az “11” hónapja, a numerológia rendszerében a mester számok közé tartozik. Ez az a szám, ami az intuíció és a spirituális felismerés csatornáját nyitja meg előtted. Két egyes áll egymás mellett, mint két oszlop, melyek között megtalálhatod a magad útját a magasabb tudatosság templomába. A 2023-at is figyelembe véve, mely az “7”-es év (2+0+2+3=7), a spirituális megértés és a bölcsesség vibrációját erősíti meg novemberben.

Asztrológia: Skorpió és Nyilas titkai

November hónapban a Skorpió intenzív vízi eleméből lépünk át a Nyilas tüzes optimizmusába. Ez az átmenet egyaránt hív a mély, transzformációs utazásokra és a magasabb célkitűzések felé történő nyitott utazásra.

A Novemberi események ígérete

Amint a természet átadja helyét a téli csendnek, engedd, hogy a lelked is átölelje a megnyugvás ezen időszakát. Novemberben a lelki kapcsolatok erősítése és a személyes növekedés iránti vágy kiemelkedően fontos. Ebben a hónapban a csillagok és az angyalok együtt munkálkodnak, hogy rávilágítsanak a rejtett igazságokra és új utak nyíljanak meg előtted.

Jövendőmondás: a hónap ajándéka

Ahogy az év vége felé haladunk, engedd meg magadnak, hogy a november hozzon egy pillanatnyi szünetet, egy mély lélegzetvételt, hogy újra összpontosíthass a jövőre. Az univerzum üzenete világos:

“Nyisd meg a szíved, hogy fogadókéssé válj a változásokra, és engedd, hogy a lelki útmutatás visszavezessen a lényegre.”

A novemberi hónap áldása: lelki megújulás

Legyen ez a hónap a benső tisztulás és megújulás időszaka. Fogadd ezt az áldást:

“Legyen megvilágítva minden lépésed a tudás és a megértés fényével. Áradjon rád a végtelen szeretet, a bőség és a békesség energiája. Legyen útitársad az intuíció, és vezessen a belső hangod.”

November a szív melegének és a lelki kapcsolatok mélyítésének hónapja. Kívánok neked, hogy minden napodban érezd az angyali szeretet és a kozmikus törődés erejét. Hogy a hónap minden napja hozzon valami csodálatosat, és a szívben hordott vágyak valósággá váljanak.

Oszd meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesüljenek az Univerzum bölcsességébšl. Hiszen amint te adsz, úgy kapni is fogsz; egy örök energiaáramlás részeként, ami mindenkit összeköt és gazdagít.

November hónapja ígéret és lehetőség. Légy nyitott, légy bátor, és legfőképpen légy hű magadhoz, amint a spirituális út újabb állomásai felé haladsz!

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”