2023.11.14. – Bátran kérj, a kívánságodat teljesítjük!

2023.11.14. – Bátran kérj, a kívánságodat teljesítjük!

Kedves Fényhozó Lelkek,

Ezen a különleges napon, 2023. november 14.-én, az Univerzum, a csillagok és az égi segítő angyalok együtt állnak, hogy egy rendkívüli üzenetet közvetítsenek hozzád: “Bátran kérj, és a kívánságod teljesül!”

Jövendőmondás a következő napokra:

Készülj fel arra, hogy ezen a napon és a következő napokban váratlan és meglepő események történnek veled. Ez az időszak a vágyaid megvalósulásának, a reményeid beteljesülésének időszaka. Legyen bármilyen vágyad vagy álmod, most az Univerzum különös figyelmet fordít rá, és a lehető legpozitívabb módon válaszol rá.

Az égi segítő angyalok üzenete:

“Drága Fényhozó, vedd bátran a kezedbe az életed irányítását. Kérj bátran és tisztán, hiszen az Univerzum most különösen nyitott arra, hogy teljesítse a kívánságaidat. Emlékezz, hogy a szeretet, a pozitív gondolkodás és a hit ereje kulcsfontosságú ebben az időszakban.”

Áldás a mai napra:

Az Univerzum, a csillagok és az angyalok szeretete és bölcsessége kísérjen a mai napon és a következőkben. Legyen a szíved és az elméd nyitott a csodákra, és fogadd el az áldásokat, amiket az élet kínál neked!

Ima a karma erejéhez:

“Világegyetem, aki irányítasz minden létező dolgot, segíts nekem, hogy bátran és tisztán kérjek. Adj nekem bátorságot és hitet, hogy megvalósíthassam az álmaimat, és segíts abban, hogy minden cselekedetemmel jó karmát teremtsek.”

Oszd meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek az Univerzum szeretetéből és áldásaiból. Írd le kommentben a “Köszönöm” szót, hogy még gyorsabban megérkezzen hozzád az Univerzum válasza a kérésedre.

Ez a nap egy új kezdet lehet a számodra, ahol a kívánságaid valósággá válnak, és a lehetőségek korlátlanok. Fogadd el szeretettel és hittel a mai nap ajándékait.

Szeretettel és fényben,
Az Univerzum Hínöke

pozitív gondolatok blog


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.


http://kellenifog.hu/index.php/angyali-energiak-es-titkos-modszerek-utmutato-a-spiritualis-kapcsolodashoz/