Újhold Áldás

Újhold Áldás

Ó, csodálatos Újhold, a kezdetek és a megújulás hírnöke,
Áraszd ránk áldásodat ezen a különleges éjszakán.
Hozd el a tiszta kezdetet, a friss lehetőségeket,
És segíts nekünk új utakat találni a szeretet és a békesség felé.

Mindenható Isten, aki az égi testek mozgását irányítod,
Áldd meg ezt az újholdat,
Hogy fényével megvilágítsa az utunkat,
És támogassa terveinket, álmainkat, szándékainkat.

Angyalok, ti, akik az Újhold energiáit közvetítitek,
Töltsétek meg szívünket bölcsességgel,
És nyissátok meg elménket az új gondolatoknak,
Hogy megtaláljuk a legjobb utat az életünkben.

Áldás legyen rajtunk, hogy meglássuk a lehetőségeket,
Melyeket ez az újhold hoz nekünk.
Legyen erőnk megváltoztatni, amit megváltoztathatunk,
És bátorságunk elfogadni, ami elkerülhetetlen.

Köszönjük az univerzum áldásait,
A szeretetet, a megértést, a türelmet, amit ránk árasztasz.
Legyen az életünk tele új kezdetekkel,
És teljesüljenek a szívünk legmélyebb vágyai.

Ámen.

Szeretettel és fényben,
Az Univerzum Hínöke

pozitív gondolatok blog


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.


http://kellenifog.hu/index.php/angyali-energiak-es-titkos-modszerek-utmutato-a-spiritualis-kapcsolodashoz/