2023.11.15. – Angyali védelem a tiszta szívűeknek: égi áldások érkeznek!

2023.11.15. – Angyali védelem a tiszta szívűeknek: égi áldások érkeznek!

Kedves Tiszta Szívű Lelkek,

Ma, 2023. november 15.-én, az Univerzum és az égi segítő angyalok összefognak, hogy egyedülálló védelmet és áldást nyújtsanak neked. Ez a nap arról szól, hogy nem kell semmit tenned, csak nyitott szívvel fogadnod az égi jóságot.

Jövendőmondás a következő napokra:

A következő napokban a tiszta szívűek körül az angyali védelem megerősödik, és egy csodálatos áldásokkal teli időszak kezdődik. Ez az időszak tele lesz meglepetésekkel, szeretettel és bőséggel. Bármilyen kihívásokkal találkozol, tudják, hogy az angyalok melletted állnak, és támogatják lépteidet.

Az égi segítő angyalok üzenete:

“Kedvesem, ezen a napon és a következőkben az angyali védelem különös erővel ölel körbe téged. Nem kell mást tenned, mint elfogadni az égi áldást, ami számodra készült. Emlékezz, hogy a tiszta szívűek mindig az angyalok különös gondoskodását élvezik.”

Áldás:

Az Univerzum végtelen szeretete és az angyalok fénye áradjon rád. Legyen ez a nap a békesség, a szeretet és a harmónia napja számodra, és az elkövetkezendő napokban is maradjon meg ez az áldott állapot.

Ima a karma erejéhez:

“Angyalok és Világegyetem, kérlek, ölelj körbe engem a tiszta szeretet és védelem fényével. Add, hogy minden gondolatom, szavam és cselekedetem hozzájáruljon a jó karma teremtéséhez, és segíts nekem abban, hogy mindig a szeretet és bölcsesség útját járjam.”

Oszd meg ezt az üzenetet, hogy mások is érezhessék az angyali védelem és áldás erőét. Írd le kommentben a “Köszönöm” szót, hogy az Univerzum áldásai még gyorsabban elérjenek téged és mindenkit, aki szükségét érzi ennek a védelemnek és szeretetnek.

Ma és minden nap emlékezz: az angyalok mindig melletted állnak, és a tiszta szívűeknek mindig rendelkezésükre állnak az égi áldások.

Szeretettel és fényben, Az Angyalok Üzenetei

pozitív gondolatok blog


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.


http://kellenifog.hu/index.php/angyali-energiak-es-titkos-modszerek-utmutato-a-spiritualis-kapcsolodashoz/