Így kérd az angyalok segítségét, ha döntened kell egy helyzetben!

Így kérd az angyalok segítségét, ha döntened kell egy helyzetben!

Kedves Lelkek,

Amikor döntés előtt álltok, és úgy érzitek, segítségre van szükségetek, ne feledkezzetek meg arról, hogy az angyalok mindig mellettetek állnak. Ők a legnagyobb bölcsesség forrásai, akik soha nem hagynak cserben, és mindig készen állnak, hogy segítsenek nektek a legjobb út megtalálásában.

A következő napokban olyan helyzetek állhatnak elő, ahol fontos döntéseket kell hoznotok. Ez lehet munkahely váltás, változás a személyes kapcsolatban, vagy bármilyen más, az életeteket érintő döntés. Ebben az időszakban különösen figyeljetek az intuícióitokra és a jelekre, amelyeket az angyalok küldenek nektek.

“Drága Gyermekek, amikor döntés előtt álltok, forduljatok hozzánk bizalommal. Kérjetek tőlünk útmutatást, és mi megmutatjuk nektek a jeleket és az utat. Álljatok meg egy pillanatra, vegyetek egy mély levegőt, és hallgassatok a szívetekre. Az angyalok üzenetét a szív és a lélek csendjében hallhatjátok meg leginkább.”

Ima az égi segítőkhöz:

“Drága Angyalok, kérlek segítsetek nekem a döntésemben.
Mutassátok meg nekem a legjobb utat, és adjatok bölcsességet,
Hogy a szeretet és a fény irányába léphessek.
Köszönöm az útmutatásotokat és a végtelen támogatásotokat.”

Ha elolvastad ezt az üzenetet, oszd meg másokkal, hogy az angyali áldások mindenkit elérjenek, akinek szüksége van rá. Írd meg a “Köszönöm” szót a kommentben, hogy az angyali energia személyesen is megtaláljon téged ebben a fontos időszakban.

Ne feledjétek, az üzenet továbbadása megerősíti az áldást, így mindenkihez eljuthat, akinek szüksége van rá. Az angyalok mindig velünk vannak, és készen állnak, hogy segítsenek nekünk az élet minden területén.

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.


http://kellenifog.hu/index.php/angyali-energiak-es-titkos-modszerek-utmutato-a-spiritualis-kapcsolodashoz/