A hétindító mantra: áldások és szerencse csillagfénye a hétre

A hétindító mantra: áldások és szerencse csillagfénye a hétre

Kedves Fényhozó Lelkek,

Ahogy a hét új ciklusa kezdetét veszi, az Univerzum és az égi segítő angyalok egy különleges ajándékot nyújtanak neked: egy hétindító mantrát, ami nem csak a hétfődet aranyozza be, hanem az egész hetedet áldásokkal és szerencsével tölti meg.

A hétindító mantra:

“Égi fényben fürdök, minden napra áldást hozok. A szerencse szárnyán szállok, minden jót a héten magamhoz vonzok.”

Ezen a héten különleges energiák áramlanak körülötted. Minden napra új lehetőségek virágoznak, és a szerencse, mint egy hűséges társ, minden lépésedet követi. A hétfőtől a vasárnapig tartó időszakban váratlan jó hírek, bőséges lehetőségek és szerencsés találkozások érkezhetnek hozzád.

Az ég segítő angyalok üzenete:

“Drága Lélek, bízz az Univerzum erejében és a mantrában rejlő bölcsességben. Minden szavad és gondolatod teremtő erővel bír, és ez a mantra különösen erős az áldások és a szerencse vonzásában.”

Áldás és Ima:

Áldjon meg téged az Univerzum szeretete és az angyalok fénye. Legyen ez a hét tele csodákkal, szerencsével és a legfényesebb lehetőségekkel.

“Angyalok és Világegyetem, kérlek, segíts nekem, hogy a héten minden nap áldásban és szerencsében részesüljek. Segíts, hogy a gondolataim és cselekedeteim a szeretet és a jó karma energiáit sugározzák.”

Oszd meg ezt az üzenetet, hogy mások is érezhessék e mantrák erejét. Írd le kommentben a “Köszönöm” szót, hogy még gyorsabban tapasztald meg az áldások és a szerencse hatását az életedben.

Ez a mantra a hét minden napjára fényt és szeretetet hoz, és segít abban, hogy minden pillanatban a legjobbat hozd ki.

Szeretettel és fényben, Az Univerzum Hangjai

pozitív gondolatok blog


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.


http://kellenifog.hu/index.php/angyali-energiak-es-titkos-modszerek-utmutato-a-spiritualis-kapcsolodashoz/