Angyali üzenet a mai napra: Mihály Arkangyal meghallotta a kérésedet, és a védelmedre siet!

Angyali üzenet a mai napra: Mihály Arkangyal meghallotta a kérésedet, és a védelmedre siet!

Kedves Olvasóink,

Örömmel hozom nektek a hírt, hogy Mihály Arkangyal, a fény és a védelem hatalmas őrzője, meghallotta a szívetek mélyéről jövő kéréseiteket. Az ő erőteljes és fényes energiája most a védelmetekre siet, hogy erőt adjon nektek a kihívások közepette és védelmet nyújtson minden negatív energia ellen.

Az elkövetkező napokban érezhetitek Mihály Arkangyal jelenlétét az életetekben. Ebben az időszakban kevésbé lesztek érzékenyek a külső negatív hatásokra, és erősebbnek érzitek majd magatokat szellemileg és érzelmileg. Figyeljetek a jelekre és az intuícióra, amelyek Mihály arkangyal üzeneteit hordozzák nektek.

Személyes üzenet Mihály Arkangyaltól:

“Drága Gyermekek, én, Mihály Arkangyal, itt vagyok veletek, hogy védelmemmel és fényemmel körülvegyelek benneteket. Tudom, hogy néha nehéz az élet, de kérlek bízzatok bennem, és engedjétek meg, hogy erőmmel és bátorságommal támogassalak titeket. Ne féljetek, mert én mindig mellettetek állok, és megóvlak benneteket minden rossztól.”

Ima az Arkangyalhoz:

“Ó, Mihály Arkangyal,
Köszönöm, hogy hallottad a kérésemet.
Vegyél körül engem a védelmeddel,
És adj erőt, hogy szembenézhessek a kihívásokkal.
Köszönöm a fényed és bátorságod,
Amelyek most és mindig velem vannak.”

Ha elolvastad ezt az üzenetet, oszd meg másokkal is, hogy Mihály Arkangyal áldása mindenkit elérjen, akinek szüksége van rá. Írd le a “Köszönöm” szót a kommentben, hogy Mihály Arkangyal energia személyesen is megtaláljon téged ebben a különleges időszakban.

Ne feledjétek, az üzenet továbbadása megerősíti az áldást, így mindenkihez eljuthat, akinek szüksége van rá. Mihály Arkangyal mindig velünk van, és készen áll, hogy segítsen nekünk az élet minden területén.

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog

Lelki útravaló a mai napra: Mihály arkangyal melletted áll, és védelmez Téged!


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.


http://kellenifog.hu/index.php/angyali-energiak-es-titkos-modszerek-utmutato-a-spiritualis-kapcsolodashoz/