Az Univerzum Üzenete 2023.11.24-re: A pénteki nap százszoros teremtő erőket mozgat meg!

Az Univerzum üzenete 2023.11.24-re: A pénteki nap százszoros teremtő erőket mozgat meg!

Kedves Fényhozó Lelkek,

Ezen a különleges pénteki napon, 2023. november 24-én, az Univerzum és az ég segítő angyalai egy rendkívüli üzenetet közvetítenek feléd. Ez a nap százszoros teremtő erővel bír, amely lehetőséget ad arra, hogy az álmaidat és vágyaidat valósággá formáld.

A mai nap üzenete:

“Drága Lélek, a mai napon az Univerzum ereje százszorosan támogatja a teremtés folyamatát az életedben. Minden gondolat, szó és cselekedet, amit ma megteszel, erőteljes hatással bír a jövődre. Használd ezt az energiát bölcsen, hogy pozitív irányba tereld az életedet.”

A következő napokban tapasztalni fogod a mai nap cselekedeteinek és szándékainak gyümölcsét. Az általad elvetett gondolatok és tervek gyorsabban kezdenek el virágozni, mint várnád. Bízz az Univerzum erejében és a saját belső bölcsességedben, ahogy formálod az életedet.

Az ég segítő angyalának üzenete:

“Kedves Gyermekünk, ma az angyalok és az Univerzum minden ereje a segítségedre siet. Hidd el, hogy képes vagy megvalósítani a legmerészebb álmaidat is. Nyisd meg a szívedet és az elmédet, hogy befogadhassad az Univerzum áldásait és bőségét.”

Áldás és ima:

Az Univerzum szeretete és az angyalok fénye áradjon rád ezen a napon. Legyen ez a nap a teremtés, a bőség és a megvalósulás napja számodra!

“Angyalok és Világegyetem, kérlek, segíts nekem, hogy a mai napon a százszoros teremtő erőt használhassam az életem javítására. Segíts nekem, hogy minden gondolatom, szavam és cselekedetem összhangban legyen a szeretet, a bőség és a pozitív változás energiáival.”

Oszd meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek a mai nap különleges teremtő erejéből. Írd le kommentben a “Köszönöm” szót, hogy még gyorsabban megérezhesd az áldások és a változások hatását az életedben!

Ez a nap a teremtés és a megvalósítás napja, ahol az Univerzum minden ereje a te rendelkezésedre áll!

Szeretettel és fényben, Az Univerzum Hangjai

pozitív gondolatok blog


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.


http://kellenifog.hu/index.php/angyali-energiak-es-titkos-modszerek-utmutato-a-spiritualis-kapcsolodashoz/